Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Jövő év elején jön a most bejelentett Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
gp Kalóz jakuzák Hawaii-on, azaz újabb őrület vár ránk február végétől.
-
Füstös rózsaszínben is elérhetők a Sony csúcsmodelljei
ma Az 1000X szériás fül- és fejhallgató kapott egy nőiesebb opciót.
-
Őszi WTCR-es AC bajnokság az Elantra/Cupra duóval okt.3-án rajtol!
lo Az idei őszi Assetto Corsa bajnokságunkban, a jelenkori túrautós bajnokság krémjét, a WTCR-es autókat keltjük életre....
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Vékony tárca? Ez lesz vagy 150 ezer ft.
Az eredeti 1020 az 4.5 colos volt. Ha ez megállt volna 6-6.1 colnál, az lett volna az érdekesség.
Így csak egy tucat, valószínűleg túlárazott valami. -
Wallasz
csendes tag
Jé, végre egyszer egyetértek janeszgollal. Fura ez, Nokia néven is a múltat kergetik, most meg más név alatt is a Nokiás múltat kergetik. Nekem nem rémlik, hogy valaha egy techcég ebből komolyan meg tudott volna élni (bár józan ésszel nézve szerint ennek a HMD-Nokia sztorinak már régen véget kellett volna érnie). Én aztán rajongtam a Lumiákért, szóval adok esélyt, HA kiváló képeket és videókat fog készíteni. Valahogy nem hiszem azonban.
-
UdiAti
csendes tag
Amúgy ezt a Lumia design vonalat akkor kellett/lehetett volna igazán meglovagolni, míg a Nokia nevet szitázhatták volna rá a termékeikre.
Komolyan mondom, hogy minden területen a "hanyatlás" előtti Nokiás mentalitást képviselik. Körökkel le vannak maradva a lehetőségeikhez/trendekhez/konkurensekhez képest.
Pedig de szép lett volna, ha az egykori Nokia virágkorát idézték volna meg a tevékenységükkel.. -
odani2000
csendes tag
Skyline-ból is érkezik a kék. Azt mondjuk nehéz megérteni, hogy miért feketében és rózsaszínben startolt el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen