- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Bőszen utal a hajlítható kijelzős iPhone-ra az iOS 27
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
hapakj
őstag
-
KIFLEE
tag
-
hapakj
őstag
-
hapakj
őstag
"Jellemző a kínai telefongyártókra, hogy különböző név alatt dobják piacra ugyanazt a hardvert, esetleg nagyon hasonlót. Nincs is olyan nagy kínai telefonos cég, melynek ne lett volna, vagy ne lenne jelenleg is egy nagyobb és egy, vagy több kisebb márkája. "
Bezzeg az iPhone nem nevez át.
Nem is kínai. Mégcsak nem is droidot futtat.
De ha már elrugaszkodunk a cikkben leírtaktól.
Sony, Pixel? Ezek sem kínaiak és nincs almárkájuk. Cserébe legalább annyiban hasonlítanak legalább, hogy androidot futtatnak.
valamiért mégsem ezek jutottak eszedbe.
Pixel is jó
Sony-t nem vágom.Bezzeg az iPhone nem nevez át.
- Apple mikor nevezett át? -
Graphics
Jómunkásember
-
moleculez
veterán
Komolyan valaki aki ért hozzá: mi ebben az üzlet? Miért jó hogy az almákák almárkájának van almárkája?!
Pl: BBK -> Oppo -> Realme -> Narzo -
.Szaki.
addikt
"Jellemző a kínai telefongyártókra, hogy különböző név alatt dobják piacra ugyanazt a hardvert, esetleg nagyon hasonlót. Nincs is olyan nagy kínai telefonos cég, melynek ne lett volna, vagy ne lenne jelenleg is egy nagyobb és egy, vagy több kisebb márkája. "
Sony, Pixel? Ezek sem kínaiak és nincs almárkájuk. Cserébe legalább annyiban hasonlítanak legalább, hogy androidot futtatnak.
Mondjuk a Sony engem össze tud zavarni, de most hogy ránéztem alaposan, gondolom úgy néz ki, hogy van három kategória 1-5-10 és a mögötte lévő római szám pedig a generáció. Amíg most nem néztem rá GSMArenan a termékpalettára nem feltétlen jött át, én még a SonyEricsson-érában voltam érintett a márkával kapcsolatban.
Egyébként részemről +1 a hsz-ed, azért is írtam le a fentieket, mert nem szerettem volna csak annyit idebiggyeszteni, hogy "+1".
Csak hogy ON is legyek: Részemről is Bon Jovi jutott eszembe. Az együttest nagyon kedvelem, mint brand elég hülyén hangzik.
-
hegedus001
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Azért nem ez jutott eszébe, mert jól esett neki ide pöffentenie egy Almás cameot...
Mint már sokszor...
-
yuing
őstag
-
Ricardo
titán
-
Graphics
Jómunkásember
-
hapakj
őstag
Az iPhone itt nem releváns. Nem az a termék kategória..
- szerintem nincs összefüggés a termékkategória, meg az átnevezgetősdi között. -
Graphics
Jómunkásember
-
hapakj
őstag
-
janeszgol
félisten
-
hapakj
őstag
Nah még egy adag átnevezősdi és átláthatatlan termékkínálat.
Marad az iPhone. Is that simple.
-
Graphics
Jómunkásember
Bon Jovi?
Ilyen hülye márkanevet hogy találhattak ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
De most komolyan...