- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kifutott a Galaxy Watch4: a Samsung lezárta a frissítési ciklust
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu117
junior tag
Nagyon gáz amit itthon művelnek a szolgáltatók!
Inkább lesz újra korlátlan német számom! (Szinte fillérekért) -
KISDUCK
addikt
Yettelnek mániája átnevezeni és kivezetni a csomagjait. Egyszer prime plus egyszer prime+ a csomag neve és ugyan azt nyújtotta kb.
Pont most tavasszal szántottak be csomagokat hogy áttessékeljék hűség aláírásba az ügyfeleket. Engem is hívtak hogy menjek át az új csomagba hűseggel ami ugyan azt nyújta ami van, mondtam hogy hát nem élnék a lehetőséggel mert plusszt nem nyújt számomra, de cserébe hozzá leszek láncolva a szolgáltatóhoz. Pár hónapra rá bejelentették hogy a csomag amiben vagyok kivezetésre kerül és áttesznek egy másikba ami drágább. Felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy inkább rakjanak a meglévő csomagom klónjába, de arra nem akarták megadni a 30%-os kedvezményt amit még a hello data beszántásánál kaptam.
Nagyon nem tetszett ez a húzás részükről, úgy hogy váltottam. -
yanna
addikt
Sűrű fillér, ritka forintnál sokkal jobb a sűrű forint.
-
polo493
tag
drága mint mindig,kartell az egész országi net!
-
FireFox1996
addikt
Tavaly jártam nyáron Dél-Ázsiában, vettem egy "Dominós" csomagot, ami 2e ft volt (30 napra), benne naponta 8GB net járt, és 5G-n, meg nem tudom hány perc ingyenes hívás is volt benne.
Azt gondoltam, hogy Ázsiában ezeket drágán megfizetik az emberek, de pont ellenkezőleg. -
zzola
titán
-
Botivagyok
csendes tag
Elhiszem, hogy neked még ez a csomag van, de MOST nincs már ilyen csomag. Én amúgy pont az általad említett gondok (térerő, lek@káljuk az ügyfél panaszait meg bizonygatjuk, hogy ő a hülye...stb.) váltottam trékomról vodára pár éve. Azóta kopp-kopp... Az árakkal, meg a szolgáltatásokkal is meg vagyok elégedve. Nekem a "zsinóros" net is tőlük van. A rózsaszínek hálózatáról, náluk olcsóbban...😅 Persze tudom. Ízlések és pofonok. Na meg a helyi adottságok...
@Botivagyok: nem tudom, melyikre gondolsz pontosan, az én csomagomra, vagy a kollégájéra? Nekem a net sebesség amire használom kielégítő. Szinte mindenhol van 5G. Web, telegram, néha navi, yt music, nagy ritkán 1-1 yt video. Akár itthon akár külföldön.
A 9990Ft-os korlátlan net, korlátlan hívással. Néztem én is régen de számomra nevetségesen alacsony sebességet adtak, persze plusz 4-5 ezerért már lehet rendes sebességgel is kapni korlátlant.
-
bmt50
senior tag
Elhiszem, hogy neked még ez a csomag van, de MOST nincs már ilyen csomag. Én amúgy pont az általad említett gondok (térerő, lek@káljuk az ügyfél panaszait meg bizonygatjuk, hogy ő a hülye...stb.) váltottam trékomról vodára pár éve. Azóta kopp-kopp... Az árakkal, meg a szolgáltatásokkal is meg vagyok elégedve. Nekem a "zsinóros" net is tőlük van. A rózsaszínek hálózatáról, náluk olcsóbban...😅 Persze tudom. Ízlések és pofonok. Na meg a helyi adottságok...
@Botivagyok: nem tudom, melyikre gondolsz pontosan, az én csomagomra, vagy a kollégájéra? Nekem a net sebesség amire használom kielégítő. Szinte mindenhol van 5G. Web, telegram, néha navi, yt music, nagy ritkán 1-1 yt video. Akár itthon akár külföldön.
Trékomot nem kell bemutatni. Tőlük van a kábeltévé, otthoni net, és van egy csak netet adó simkártya is a fiam telefonjában, 2. simként. A net az mondjuk a fiam szerint jobb, mint amit a Yettel tud, meg az otthoni netre sincs panaszom.
Viszont van tőlük 3 telekomos TV okosító, amiről megy a kábeltévé adás. Esik/kel az összes, és nem hajlandóak újabbra cserélni, pedig van nekik már újabb fajta is. -
thboxx
aktív tag
-
hegedus001
senior tag
Én pár évente ugráltam a kettő között, most egy ideje újra Telekomos vagyok. Nekem tök jó csomagokat és kedvezményeket kínálnak, én jelenelg eléggé révbe értem velük.
-
bmt50
senior tag
Nem emlékszem pontosan de ennél a csomagnál viszont a net sebesség nagyon gyenge, hiába korlátlan.
Volt a Vodafone-nál is előfizetésem, 2009-ig. Párszor bajom volt a térerővel meg a nettel, emlékszem hívogattam őket ez miatt... Átlagosan 27perc volt, mire egy ügyfélszolga bejelentkezett, és fogadta a panaszomat. Az ár nagyon fontos, de az is számít, hogy milyen szolgáltatást kapsz a pénzedért.
Nem vagyok a Yettel felkent prókátora, de Mo-n egyedül nekik van standalone 5G hálózatuk. -
kokopo
aktív tag

Korlátlan az országban, es az EU-ban is (5€) fizu kb ugyan annyi
-
Botivagyok
csendes tag
Nem emlékszem pontosan de ennél a csomagnál viszont a net sebesség nagyon gyenge, hiába korlátlan.
-
bmt50
senior tag
-
thboxx
aktív tag
Nincs is ilyen tarifa csomag... Onenál 9990 a korlátlan mobil, korlátlan net. Mindenkinek. Ha több előfizetés van náluk ebből még lejön a sávos kedvezmény. Mondjuk nekem elég 6490ért a korlátlan beszélgetés 5gb görgethető nettel is.
-
worxland
addikt
Akkor már miért nem a Yettel appból? Már nincs kényelmi díj
A nyomorék Yettel app akkor kért logint/jelszót, amikor épp parkolni akartam. Nagy nehezen beléptem, utána még kérte az ujjlenyomatot.
Elbeszélgetnék a biztonsági funkcióért felelős menedzserrel... Bezzeg előtte a pénzem feltöltéséhez nem kellett login/jelszó. -
bmt50
senior tag
Láttam màr, hogy onnan is lehet. Köszi, majd kipróbálom.
-
Rigormortiis
veterán
-
bollokcs80
Korrektor
-
feri1500
csendes tag
Pozitív az 5G használat és a korlátlan opció, de a 40 forintos SMS-ről leszokhatnának már....
Nemrég voltam Bécsben, ott 15€-ért (5.500 Ft) olyan csomagokat dobálnak az ember után, hogy sírtam...
Olaszország Illiad szolgáltató: 13€ korlátlan beszéd+300gb net. Hát ennyi...
-
bollokcs80
Korrektor
-
bmt50
senior tag
Yettel Prime Extrában vagyok havi 9500-ért. Korlátlan hívás és net. Ha telefont veszek, a sávos listaárból elengednek 40-et.A többi szolgáltató nem tud ilyet nyújtani nekem.
Az SMS nekem is drága. Jórészt parkoláskor használom. -
molnarman
csendes tag
Pozitív az 5G használat és a korlátlan opció, de a 40 forintos SMS-ről leszokhatnának már....
Nemrég voltam Bécsben, ott 15€-ért (5.500 Ft) olyan csomagokat dobálnak az ember után, hogy sírtam...
Viber whatsapp messenger imessage korában nem hiszem hogy sokan küldenek még SMS -t.Kivétel az idősebbek talán de ok inkább hívást intéznek a hagyományos mobilon.Én a múlt hónapban 5 SMS-t küldtem ,annyit meg kibirok fizetni még
-
molnarman
csendes tag
Magentás vagyok de hamarosan váltok erre a szolgáltatóra .Valamivel élhetőbb a tarifa csomagjuk nem mondom hogy olcsóbb is de magenta számomra nagyon drága .És most a yepp is elég vonzó
-
worxland
addikt
-
evooo
aktív tag
Persze mert ott nem tolják fullba a kartellt
-
klaya86
őstag
Netfone 500perc ,50 GB net 6250 Ft. Az összes nagy szolgálató szerintem rohadt drága.
-
janeszgol
félisten
Havi 100 perc plusz 5GB net 5000ft/hó ajánlat elég tré.
-
bollokcs80
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- 302 - Lenovo Legion 5 (15IPH11) - Intel Core U9 386H, RTX 5060
- Bomba ár! HP 255 G7 I AMD Athlon 3050U I 4-8GB RAM I 128SSD I 15,6" HD I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6900XT 16GB DarkFlash DS900 Mesh White 850W
- Sony PS1 konzol

Elbeszélgetnék a biztonsági funkcióért felelős menedzserrel... Bezzeg előtte a pénzem feltöltéséhez nem kellett login/jelszó.