Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
7 Gen 2.
Mert a Xiaomi Redmi Note 12-ben elvileg kap ilyet az egyik variáns.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
atosan
addikt
Mikor kijött a 7 gen 1, vártam az azzal szerelt telefonokat. Hát nem jöttek. De legalább van.
Maine coon
-
<Adamsky>
veterán
Épp ezt akartam írni. Szuper, hogy van közép kat. SoC, csak ha nem épít rá senki? Minden gyártó a full-full ultimate pro edition-t nyomja (ott még vannak kisebb telefonok is, amire én vágyok), de az alatt minden (és mindenki, aki nem akar állandóan makrózni, game-elni, vagy a holdat fotózni), az le van ...
#3 Graphics
"Van néha érthetetlen lépés a gyártóknál ... " - igen? Biztos velem van a baj, de én mást se látok. Olyan marhaságokra megy el az idő, energia, pénz, ami igazából a kutyának sem kell, de ha már egy vagyont elkölt rá a gyártó, akkor a marketingesek elmagyarázzák, hogy mégis, és sikeres ember nem lehetsz, ha nem ilyet veszel. -
Garada
őstag
Ez kellene a középkategóriás samukba is az exynos helyett.
-
Dare2Live
nagyúr
Ez lesz az ultimate proci azoknak akik nem használnak power appot vagy nem power gamerek.
De el kell adni a drágát így nem fognak vele szerelni de ha igen majd elrontják mással.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
janeszgol
nagyúr
Na, felébredt a QC? Mostanság elmaradt a közép-, és alsókategóriában.
-
-
-
<Adamsky>
veterán
"Ez lesz az ultimate proci ... " - helyesen: lenne. Ahogy írod - és írtam én is korábban - ez nem fog telefonba kerülne. Vagy ha ne adj' Isten mégis, akkor direkt egy randa "házba" teszik, kihagyják belőle a vezetékmentes töltést (mert mint tudjuk ahhoz a csúcs SoC kell ... ja, nem).
-
novinyul
addikt
válasz
aprokaroka87 #10 üzenetére
Nem hinném hogy gond lenne vele, inkább az ára lesz a kérdés.
Realme Neo 3 - Xiaomi 12 - Ulefone Armor 17Pro - Retro telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új szettet mutat be március 17-én a Qualcomm a 7-es szériában. Legalábbis erre tippelünk, mivel a 7 Gen 1 is ilyentájt érkezett.
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- JavaScript topic
- Milyen TV-t vegyek?
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külön AMD Software-t kapott a The Last of Us PC-s portja
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- Eladó jó állapotú, 64GB-os fehér iPhone XR
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max Silver 64GB. K076
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Piros 64GB. K0147
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Pro Silver 128GB. !! 96% AKKSI !! K0149
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 14 Fekete 128GB. !! 1 ÉV GARANCIA !! K0150
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest