Hirdetés
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ilyen hardveres felhozatallal furcsa is lenne ha nem lenne jó, és brutálisan jól is néz ki.
Ha a 13 Ultra nem űbereli, akkorOneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
Garada
őstag
Ütős egy technika, meg kell hagyni.
-
pusszycat
nagyúr
Ekkora kamerahegy-el biztosan tudhat valamit.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
gabee jr
tag
Nekem Oppo Find X3 Pro-m van. Kifejezetten a kamera miatt vettem, nem bántam meg. Ehhez hasonló tűéles képeket csak a Huawei P20 Pro csinált nekem 4-5 éve. Ár/teljesítmény kategóriában verhetetlen.
"Csukaharapást szőrivel"
-
tdream
csendes tag
Soha nem voltam szifon párti, de szerintem a legtöbb fotón szebb képeket csinál. Legalábbis az én szememnek.
Fractal Desing Meshify 2 RGB-Ausus z690 Maximus Formula-Lian Li Galahad AIO 3600 White-Intel I9 13900k-Kingston Renegade 6400 cl32 32GB-ZOTAC GeForce GAMING AMP Holo RTX 3070 Ti-Alienware AW3420DW-Logitech Powerplay-G903 - Soha semmit nem bántam meg, ráérünk majd a Pokolba vezekelni :D
-
kop8
őstag
Azert nem kell hasra esni a dxomarktol, ha ott van a két telefon a kezedbe kiderül néha hogy a pontok nem is fedik a valoságot....
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
t72killer
titán
szép és jó, kérdés Európában lesz-e belőle bármi?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
joey04
titán
-
t72killer
titán
"$930/€930 before taxes and shipping, which makes it an attractive offer"
Én nem értem ezt a világot, itt mindenkinek duplázódott DOLLÁRBAN a fizetése az elmúlt 5 év alatt? Már sorry, de ebből lesz egy 1300€-s telefon úgy, hogy kínába kell küldözgetni, ha bármi garis nyűgje van...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
joey04
titán
válasz t72killer #13 üzenetére
Manapság a fizetésekhez képest kevesebbet kell kiadni egy telefonért, mint régebben. Plusz manapság ez az emberek mindenese. Nem vesznek zenelejátszót, fényképezőgépet, gps-t, sokan már laptop meg tv helyett is a telefont használják. Én pl 1 millát is adnék simán egy kiforrott foldért, ha nem lenne ott a gyűrődés, nem lenne visszafogva a kamera, meg nem lenne szarabb az üzemidő. mert ha tényleg fasza lesz az a koncepció, akkor otthon lesz az asztalon egy monitor meg periferiák, a foldot leteszem az asztalra, dex belő, és ki van váltva a pc, notebook, meg a hajtás miatt a tablet is. Most is elmegy összesen ennyi ezen eszközökre.
-
ati3738
aktív tag
Szerintetek meg merjem venni? Tudom gari+szervíz ....de itt lehet kapni.
https://tradingshenzhen.com/en/oppo-find-x6-x6-pro/oppo-find-x6-pro-12gb256gbForever Young
-
ati3738
aktív tag
Akinek van Oppo Find X 6Pro, működik az Always one Display?
Forever Young
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest