- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wise0.tamas #9 üzenetére
Abban lehet akkut cserélni.
-
wise0.tamas
újonc
Szintén zenész: nekem továbbra is a Buds Live ezek közül a kedvenc (használom gyakorlatilag napi szinten). Mert a többi "in-ear" (agybadugós) változat nem fér be a fülembe.
Csak a Plantronics Fit 3100 (ezt már ritkábban használom) és a Samsung Buds Live (még jól működik, pedig használtan vettem ezt is) használható nekem, meg, persze, a Poly Focus 2 UC (használtan vettem kb. harmad áron, ~20eFt-ért, újonnan 60+eFt-ért láttam alza-n), mert 8 órát van a fejemen, és bírja, meg én is...
Az, viszont, tényleg szomorú, hogy Samsung a Live óta nem jelentetett meg hasonló kialakítású headset-et, de ezt már nem is támogatja (tudtommal nem kap már friss firmware-t sem)Kéne valami ilyen a Samu-tól már...!
Én most fontolgatom, hogy utánpótlásnak még beszerzek egy újat vagy használtat... -
rajo1911
csendes tag
Szóval a Buds Live már smafu
-
QN91A tv-hez használom a Buds 2 Pro-t olykor, de már 4-5 méter után akadozik.
Airpods pro 2-höz hasonlítva a jelerőssèg és akkuidő botrányos szerintem.Ellenben pozitív, hogy megkapják az alma oldalon Spatial audio nevezetű dolgot.
-
Ck.
addikt
Ettől még nem lesz kényelmesebb...egy komolyabb birkózás sem tördeli úgy össze a fülporcot, mint ez a jóság...
Maradok budokban csakis a Bose QuiteComfort earbuds (Ultra) szériánál. Egyébként over ear fejhallgató. -
vilmose33
őstag
Remek funkció, követem mikor lesz magyar is.
-
Rigormortiis
veterán
Az mindenképpen pozitív, hogy már évek óta forgalomban lévő eszközök is kapnak funkcióbővítést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest