- Hivatalos: feladja a OnePlus Európában és Észak-Amerikában
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Nagy akkumulátorral és Zeiss teleobjektívvel készül a Vivo X300e
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- A Nothingnál is Európa húzta a rövidebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Biztosan örülne az asszony, hogy hajnalok hajnalán füttyentgetnek miközben alszik a gyerek
Tuti
-
hegedus001
senior tag
-
hegedus001
senior tag
-
Csabulator
tag
én most kaptam egyet karácsonyra és vettem egyet utána. notorius pénztárca és kulcs elhagyó/kereső vagyok. így ha nincs is meg, akkor is meg tudom csörgetni. Baromi jó cucc.
Üdv a klubban

-
törölt tag
-
Ricardo
titán
Hát de kajak..... egyrészt, atom feledékeny vagyok, másrészt tényleg sok darabban van minden cuccom, így amikor jövök-megyek akkor ezt ide azt oda rakom. edzésre egyek, benne marad a táskában, fel kell venni a gyereket, lerakom a tárcámat, vagy a pelenkázó táskába dobom bele stb.
Reggel 5-10 percet is simán megspórolhat az, ha csak meg kell csörgetnem az airtag-et és nem kell mindent feltúzni, szentségelni stb. nyugodtabban indul a nap na
Sokat tud egyszerűsíteni a dolgokon. főleg a reggeli induláson. Régen volt olyan kulcstartóm ami ha fütyűltél elkezdett csipogni.
-
hegedus001
senior tag
Hát de kajak..... egyrészt, atom feledékeny vagyok, másrészt tényleg sok darabban van minden cuccom, így amikor jövök-megyek akkor ezt ide azt oda rakom. edzésre egyek, benne marad a táskában, fel kell venni a gyereket, lerakom a tárcámat, vagy a pelenkázó táskába dobom bele stb.
Reggel 5-10 percet is simán megspórolhat az, ha csak meg kell csörgetnem az airtag-et és nem kell mindent feltúzni, szentségelni stb. nyugodtabban indul a nap na
-
Ricardo
titán
Nem. Viszont sokszor elpakolom, bent hagyom az irodában, ide teszem oda teszem. Van vagy 20 kulcsom 3 kulönböző kulcscsomón.
Nekem tényleg életmentő egy airtag, mert nem a lakástól kell visszafordulni, hogy b@sszameg, ott maradt az irodában, hanem max a kapuból
Nekem ez ugrott be
-
törölt tag
Nem. Viszont sokszor elpakolom, bent hagyom az irodában, ide teszem oda teszem. Van vagy 20 kulcsom 3 kulönböző kulcscsomón.
Nekem tényleg életmentő egy airtag, mert nem a lakástól kell visszafordulni, hogy b@sszameg, ott maradt az irodában, hanem max a kapuból
Így már értem 😊
-
hegedus001
senior tag
-
Luck Dragon
támogató
Önmagával mint első széria , szerintem semmi problémával lehet használni . Így a második széria nem is hiányzik annyira .
-
törölt tag
én most kaptam egyet karácsonyra és vettem egyet utána. notorius pénztárca és kulcs elhagyó/kereső vagyok. így ha nincs is meg, akkor is meg tudom csörgetni. Baromi jó cucc.
Olyan nagy a lakás?
-
bollokcs80
Korrektor
-
Ricardo
titán
Esetleg ilyenkor lehetne akciózni is egyet....csak egy ötlet.
Úgy érted olcsóbban adni?
Az nem fér bele az üzletpolitikájukba.
-
hegedus001
senior tag
-
NavySeal
senior tag
Erre gondoltam én is. Most szeretnék pont venni

-
bollokcs80
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Hivatalos: feladja a OnePlus Európában és Észak-Amerikában
- Le Mans Ultimate
- MasterDeeJay: Logitech G402 egér Aliról (hamis)
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 17 B12VFK Gamer notebook - i7 12650H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Add el nekünk!Apple iPhone 12Pro Max/12 Mini/12 Pro/12
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 1 év garancia