Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
neverDell
üzenetére
Az a baj, hogy én tettem már fel ilyen régebbi drivert Debian 5-re meg Ubu 9.10-re is, de akkoriban még az ATI driverek egyenlőek voltak a semmikkel. Felraktam a drivert aztán 5mp-enként elment a kép 2mp-re meg ilyenek, szóval halál volt az egész. Leszedtem a drivert akkor egyből megjavult. Amikor a 8.10-nél még a DRI1 infrastruktúra volt, akkor a 3D jó gyors volt az open driverrel is.
Amúgy az a poén, hogy a Linuxnak elvileg régebbi gépeken kéne jobban működnie, mert azon már minden kitesztelt meg megvannak a doksik hozzá, aztán nálam csak a használhatatlanságig fajult a helyzet. Régen pedig úgy örültem, hogy a 8.04 LTS-en megy minden normálisan és ennél már csak jobb lesz, de sikerült mindent elrontaniuk és azt elérni, hogy muszáj egy Windowst feltennem. Régi disztrónál meg nem maradhatok, mert nem támogatott és a progikhoz sincs PPA.
Aktív témák
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest