- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
szerintem a legjobb tvnéző/felvevő program a Fly2000 TV - nagyon profi...
-
GodHeart
senior tag
vagy lehet hogy az a baj, hogy nemtettem fel a WDM drivert!? :\ az egyébként micsoda!?
-
GodHeart
senior tag
nekem valami igazán komoly kéne! :]
-
GodHeart
senior tag
nekem azvolt a bajom vele, hogy 1xrűen nem müködött.. mielőtt ujraraktam windows-t azelőtt ment, majd utána nem! :\ akor a sima winfast progival nemlehet finomhangolni, kösz a progineveket már próbálgatom is!
-
Dexter68
addikt
ChrisTV, DScaler... a kártyához mit adtak?
A DVR-rel az a baj (szerintem), hogy elég nagy az erőforrásigénye, nem nagyon lehet mellette mást csinálni. -
GodHeart
senior tag
winfast nemjo, abban nincs finomhangolás, és így rtlklub-ot max a nagyszobában leshetek, nekem hangolós kell!!!!
-
GodHeart
senior tag
üdv álle!
lenne egy olyan kérésem/kérdésem, hogy az Intervideo WINDVR 3 progin kívül létezik e más TV program, melyben van finomhangolás!
remélem igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest