Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Viktor16
tag
válasz
Lortech
üzenetére
Igazad van, megpróbálom elmagyarázni akkor. Szóval egy editort készítünk most, egy valamekkora ablak, aztán abba lehet mindenfélét irogatni, delete, insert, föl le ilyen alap dolgok működnek már, olyasmi mint egy jegyzettömb, csak kicsit azért egyszerűbb formában
. Van egy főrésze, ott semmi fontos nincs, csak hogy az ablak mérete mekkora, és oda hivjuk meg a legfontosabb rutint. Ebbe van minden művelet amit fönn leírtam, és most szeretnék egy színváltó funkciót belerakni. Ezt egy külön rutinba írom le, az előző hszben ott van. Azt szeretném elérni ezzel, hogy ha megnyomom a 2es gombot(#50) akkor a szín feketéről, vagy épp amilyen, váltson át arra, amire akarom. a t változó helyébe írom be azt a számot amilyen szint szeretnék, ezt a változót egy másik rutinban már megadtuk (Textcolor (t)). Nos, elindítom az editort, megnyomom a 2est, át vált másik színre, tudok is úgy írni. Viszont ha azután nyomom meg a 2-est, miután már beírtam valamit az ablakba, nem csinál semmit, erre szeretnék megoldást találni. Remélem érthetőbb így, az előbb tényleg nem írtam le pontosan. Ja, a t:=0-t, és a változókbol a k-t kitöröltem, feleslegesek voltak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Padavan firmware
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Steam topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Van egy főrésze, ott semmi fontos nincs, csak hogy az ablak mérete mekkora, és oda hivjuk meg a legfontosabb rutint. Ebbe van minden művelet amit fönn leírtam, és most szeretnék egy színváltó funkciót belerakni. Ezt egy külön rutinba írom le, az előző hszben ott van. Azt szeretném elérni ezzel, hogy ha megnyomom a 2es gombot(#50) akkor a szín feketéről, vagy épp amilyen, váltson át arra, amire akarom. a t változó helyébe írom be azt a számot amilyen szint szeretnék, ezt a változót egy másik rutinban már megadtuk (Textcolor (t)). Nos, elindítom az editort, megnyomom a 2est, át vált másik színre, tudok is úgy írni. Viszont ha azután nyomom meg a 2-est, miután már beírtam valamit az ablakba, nem csinál semmit, erre szeretnék megoldást találni. Remélem érthetőbb így, az előbb tényleg nem írtam le pontosan. Ja, a t:=0-t, és a változókbol a k-t kitöröltem, feleslegesek voltak.