Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOkE01
tag
válasz
bedgabor
üzenetére
Persze, mert tök jól le van írva a tuningolás alapjairól minden. Amit kérdeztél az is. Hiszen pl az fsb emelés, vagy szorzó állítás az platformtól független, mindegy, hogy amd vagy intel hisz mindkét esetben az fsb x cpu szorzó adja a cpu frekvenciáját. Tehát, ha emelni akarod a cpu-d frekvenciáját szerintem először kis lépésekben emeld az fsb-t. Azt pedig, hogy a te rendszeredben milyen módon tudod, megtalálod az alaplap idevágó bios leírásában vagy egy kicsit google-ozol.
-
JOkE01
tag
Kérem aki tud segítsen!
A problémám a következő:
Alaplap: Ascrock G41m-vs3
cpu: intel core 2 duo E7400
vga: Gigabyte HD7770Az asrcok által adott oc tuning programmal, ha emelem a processzor frekvenciáját, ha csak 100 mhz-el is aszinkronba kerül játékok alatt a kép és a hang, illetve "irreálisan" gyors lesz a játék.
Mi okozhatja ezt a hibát, illetve mit tehetnék ennek megszüntetésére?
Próbáltam a pci-e frekvenciát mhz-enként növelni, csökkenteni, próbáltam a vsync-et ki-be kapcsolni, de nem segített.
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest