Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendikeee11
tag
válasz
BeerBier
üzenetére
Fú basszus..
Életemmel játszott ez a progi..
Az utolsó tesztbe 84 fokos volt, azt hittem kisül.
A következőt írta ki a végén:
"Success! Your system was able to maintain its stability while running IntelBurnTest. This is usually an indication that your CPU is fully stable, if at least tested with the "Standard" stress level. If you are testing with memory size below Standard, please re-test with "Standard" or higher stress level.Test completed successfully in 178,01 seconds."
Ezek szerint átment a teszten.

-
bendikeee11
tag
Visszatettem a fesz-t egy kicsit. Egyébként játék közbe teljesen jól megy minden. 60 fok fölé fel se megy. Csak ha 100%-on van mind a 4 mag akkor necces, de én úgyse használom olyan dolgokra ami teljesen kihasználja.
Szóval ha csak játszok és így nincs gáz akkor maradhat? -
bendikeee11
tag
válasz
bendikeee11
üzenetére
Sikerült felhúznom 3Ghz-ra, viszont elindítottam a Prime95-t, és kb 2 perc után elkezdett sípolni a gép hogy 75 fok fölé ment a proci. Gyári hűtésem van ami 1300-on pörög. Szerintetek hagyjam így vagy inkább tegyem vissza? Esetleg ha tudtok valami okosságot ajánlani...

-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám..Fel akartam húzni a procim (Intel Q6600) egy youtube-os videó alapján mert elég jónak tűnt, meg is csináltam amit a videóba láttam, elmentettem, és itt jött egy érdekesség, újraindult a gép, betöltötte az alaplapnak a képét (Gigabyte GA-P35-DS3) aztán megint újraindult és csak utána ment tovább. Aztán nézem a CPU-Z-t és az alap beállítások vannak szinte beállítva, mert 9x266 az alap 2,4Ghz, én pedig 9x333-ra állítottam ami 3Ghz. Ezek mellett még beállítottam valamiket...Azt hiszem a vidi karinak valamit 100Mhz-re, valami SPD-t (fogalmam sincs hogy ez mi...
), meg a procinak a feszültségét 1.27500V-ra. Esetleg ha valaki tudna segíteni hogy mégis mit kéne átállítanom azt nagyon megköszönném..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Köszi hogy segítettél
Életemmel játszott ez a progi..