Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
az NB az az "FSB" és az NB szorzójának eredménye, ha jól tudom?!
mert akkor nem értem...
levettem a NB szorzóját 9-esre, 240-es "FSB"-vel akkor annak 2160-nak kéne lennie, de a CPU-Z 2400-at ír hozzá.
a HT-t levettem 2GHz-re, így most megy 1,4V-on auto fesz beállításokkal, bár Prime95-ben az egyik mag már kiesett. -
Dusee
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
az a vicces az egészben, hogy gyári hűtővel, 240-es fsb-vel, auto feszekkel ment a gép, most meg így elindulni se akar...

olvastam már ezt az írást, de nem jött el tőle a megváltás, csak még jobban összezavart
én arra gondoltam, hátha van valakinek valami bevált beállítás erre a konfigra, vagy hasonlóra, és ahhoz igazítanám az enyémet.
tudom, hogy nem mai darab ez a proci, de hátha nem csak én vagyok ilyen elvetemült, hogy ilyet használjak
a topikja meg eléggé kihalt, azért ide tettem fel a kérdésem, igényem. -
Dusee
őstag
hello!
lenne pár kérdésem Phenom X4 9850BE tuninggal kapcsolatban.
hűtőm egy Asus Silent Knight AL (nagyon jutányos áron jutottam hozzá, azért ez
), 1066Mhz DDR2 Kingmax, FSP Blue Storm II 500W.
emeltem az FSB-t 240-re, szorzót hagytam alapon (12,5), ramot visszavettem 4x szorzóra (960MHz), feszültségeket hagytam auton.
ennek eredménye kék halál lett még asztal előtt, adtam a procinak +0,075V-ot (=1,375V), ekkor már eljutott asztalig, de pár perc múlva újra kék halál.
adtam neki +0,100V-ot (=1,400V, ami CPU-Z szerint 1,440V), ekkor rendszer, és játék stabil, Prime95 viszont kifagy az elején.
NB-hez, RAM időzítésekhez nem nyúltam, mivel nem is tudom mi lenne a jó
a lényeg, hogy szeretnék 3GHZ-et kiszedni a Phenomomból, Cool'n'Quiet-tel, emberi feszekkel, és stabilan, ehhez szeretnék segítséget kapni, tanácsokat.
köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest