Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Saca0311
üzenetére
De, csak néha viccelődünk is azé
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vista vs Xp: Személy szerint nem szeretnék itt is elindítani egy vitát erről az egészről, van már erre pár topik
Annyit tennék hozzá csak, hogy valaki írta, hogy Xp nem szereti a tuningot... na ez hülyeség, Vista előtt is volt tuning, nem is kevés ugyebár
Az azonban lehetséges (sőt, a Vista megjelenésekor volt is rá precedens), hogy Vista alatt jobban kijön, ha instabil a rendszer. Sokaknak volt olyan, hogy azt a beállítást, amin ment XP alatt a cumó, azt a Vista kékhalállal hálálta meg (mint mondtátok, más a memóriakezelés, meg még egy csomó minden, érzékenyebb a drága, na
). Sőt, emlékeztek, még videókareszt sem lehetett egy csomó ideig húzni alatta, mert nem volt megfelelő program, ami helyesen működött volna... Szerencsére ez már elmúlt, sőt, én bátran ki merem jelenteni, hogy Vista alatt sem rosszabb az élet, nekem legalábbis fél éve biztos az van, és pár bosszankodáson kívül nem volt gondom se tuningal, se magával a rendszerrel.Magyarul nem mérvadó, hogy milyen rendszer van fent a gépen, a tuning a hardver elemektől fog függeni.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyit tennék hozzá csak, hogy valaki írta, hogy Xp nem szereti a tuningot... na ez hülyeség, Vista előtt is volt tuning, nem is kevés ugyebár
). Sőt, emlékeztek, még videókareszt sem lehetett egy csomó ideig húzni alatta, mert nem volt megfelelő program, ami helyesen működött volna... Szerencsére ez már elmúlt, sőt, én bátran ki merem jelenteni, hogy Vista alatt sem rosszabb az élet, nekem legalábbis fél éve biztos az van, és pár bosszankodáson kívül nem volt gondom se tuningal, se magával a rendszerrel.