- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeptember 29-én érkezik a CMF első fejhallgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"a legújabb bios felrakása után gond nélkül lehet birizgálni."
Jelenleg is a legújabb BIOS van fent, ami egyáltalán az Abit SA6-hoz elérhető, mégsem lehet sajnos birizgálni külön az értékeket."Ezt lehet, h hiába mented el, ha valamiért nem tud normálisan bebootolni (pl. fsb húzás), gyakran visszaáll alapértelmezésekre."
Tulajdonképpen elfogadja a módosításokat, tehát nem áll vissza alapértelmezésekre (szerencsére), mert az órajelek továbbra is magasabbak maradnak a korábbiaknál, de akkor se tetszik neki, mert minden alkalommal felhívja rá a figyelmet, h "CPU is unworkable or has been changed"Múltkor picit húzogattam a procit, és a szokásos memóriatesztelések és a BIOS megjelenése után hihetetlenül elkezdett vijjogni az alaplap. Valami nagyon nem tetszett neki, pedig nem emeltem az órajelet túl nagy mértékben. Ezt többször is megcsinálta azután is, hogy visszább állítottam az értékeket. A problémát csak a CMOS jumperes megoldás szüntette meg. Mitől lehetett ez a hangjelzés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Spórolós topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest