Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
Hát az még elmegy... Lehet nem ártana majd egy komolyabb hűtés. Mint írtam nyáron nagy eséllyel +10 fok lesz a szobádban... Amúgy megpróbálhatod csökkenteni a CPU feszkót szép lassan (az 1,325V-ot) és tesztelni, hogy stabil marad-e. Ha megy kisebb feszkón is stabilan, akkor nem fog ennyire melegedni. Meg egy game nem melegíti annyira mint az orthos, ami durván megszámoltatja. Van még egy program, egyszer kipróbáltam Intel TAT a neve ha jól tudom, az szerintem mégjobban megizzasztja mint az orthos. Mikor volt pasztázva utoljára?
Ha az FSB 400 felé megy, akkor nézni kell hogy tudod visszaosztani a memóriának. A lényeg, hogy 800 körül legyen, nem tudom megmondom őszintén hogy mennyit bírna ki a ram. Azt az orthos blend tesztjével lehet próbálgatni például, ha túlhajtod fog jelentkezni érezhetően...
De csak óvatosan, mindent kis lépésben innen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De csak óvatosan, mindent kis lépésben innen!