Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában vettem egy Q6600 G0-ás procit Hyper Tx2-es hűtővel, P5B lapban, 2X1 GB Kingmax 800Mhz DDR2 ramokkal megyen szépen, illetve én hülye figyelmetlen
csak most vettem észre, hogy a cpuz aszt írja core speed 1600 Mhz
gondolom ez nem normális ugye 
Ennek alapból 2,4-en kéne mennie nem?
Nyugtassátok meg lámaságom,
hogy ez csak azért lehet, mert amikor beraktam az új procit a régi C2D E6300 helyére, akkor Biosban csináltam egy defaultot és alapból erre álította be magának.
Egyébként az lenne még a kérdésem, hogy hogyan miként tudnám fennebb húzni, olvasgattam én itt vissza meg előre, meg máshol is, de nekem tényleg szájbarágósan kéne, mondjuk csináltam már ilyet az előtt is az E6300-al, de már nagyon rég volt.
Ja és a core temp szerint 42 43 fokos a cpu, 1-órás prime alatt is 50 fok alatt maradt.
Köszi minden segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
csak most vettem észre, hogy a cpuz aszt írja core speed 1600 Mhz
gondolom ez nem normális ugye 
hogy ez csak azért lehet, mert amikor beraktam az új procit a régi C2D E6300 helyére, akkor Biosban csináltam egy defaultot és alapból erre álította be magának.