Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jablocskov

    tag

    válasz Vesa #4554 üzenetére

    Sajnos pont az AZ vakcina az egyik sötét ló, mert tavasszal az állatkísérletek eredményeinek nyilvánosságra hozatala után is fanyalgott a szakértők egy része, ugyanis az akkori eredmények azt mutatták, hogy a vakcina ugyan megakadályozta a súlyos betegséget, de a megfertőződést nem, és elég magas volt a víruskoncentráció a vakcinázott állatokban is.
    Jelenleg a vírus továbbadás szempontjából az a feltételezés, hogy a vakcinázott egyedek enyhébb tüneteket mutatva megfertőződnek ugyan, de a kisebb víruskoncentráció és az enyhébb tünetek a vírus továbbadásának lehetőségét is csökkentik. Azonban, hogy ez a valóságban is így történik-e, arról jelenleg még nincsenek pontos ismereteink.

    #4580 Kékes525

    Ez igaz, azonban én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy túlságosan rövid idő telt még el a tömeges vakcinázás megkezdése óta ahhoz, hogy biztosat tudjunk mondani az eredményekről. Sajnos nagyon sok még a tisztázatlan kérdés a vakcinákkal kapcsolatban, és ezeket a politikusok a pillanatnyi érdekek miatt hajlamosak a szőnyeg alá söpörni. Remélem neked lesz igazad, de én még nem bontanék pezsgőt a vírus felett aratott győzelemre.

Új hozzászólás Aktív témák