Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Beszáll a Sony a 200 megapixeles buliba
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden megváltozik a Pixel 10 házában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Drága és vékony lesz az iFold
Új hozzászólás Aktív témák
-
YellowFlash
aktív tag
Flybuds 3-at használok most már sacc 2 éve. Kellett vmi ami nem esik ki a fülemből, akkor se ha el megyek futni és mellé még bírja az izzadságot. Pluszpont, hogy sokáig bírja, és akár a telómat is tudom tölteni a tokkal.
Hangminőség nem váltja meg a világot, de nem is azért vettem. Így 10-ből egy szolid 8-ast adok neki.
-
Nekem van egy Xiaomi Lucifer és egy RedMagic TWS meg Huawei Freelace
És a huawei freelace Lite szól a legszebben.
-
janeszgol
félisten
A C2 tetszik.
-
Predatorr
őstag
Moripodsom volt (aptx-es, qualcomm procis, vízálló), szuper hangminőséggel bt-hoz képest. Sajna nem ült meg rendesen a fülben, aztán meg bedöglött a hangproc. X1 Pro-ra cseréltem, mert csak árát kaptam vissza. Jó gumiharanggal szinte észre sem venni, SBC ellenére a hangzása sem rossz, a víznemállósága meg annyira „gáz”, hogy nyugodtan futok, kerekezek vele akár esőben is, kuyta baja. Zajt pontvannyira szűr, hogy még halljam a környezetet, lemeríteni meg kb. lehetetlen, bő 1ó zajszűrős hallgatás után zuhan le a töltöttség 90%-ra. Ha cserélem is, vsz. egy újabb Moripods lesz, gumiharangos, nem valami ennyit sem tudó 100e-ért.
-
futo001
senior tag
Ennyiért tényleg drágák. LG TF8 és T90 számomra bemutatta, hogy létezik kiemelkedő kényelem (plusz a felárért kiemelkedő funkciók és hangzás), ha éppen kifog az ember egy akciót akkor meg alig drágább mint ezek. Ha pedig nyitott kell, akkor az Oladancenél nincs jobb választás, és néha azokat is elég jól akciózzák.
-
-
Predatorr
őstag
Csak tervezni lehetett ennyire ügyesen, hogy valamiért egyik se legyen jó semmire. Inkább a Haylou, olcsóbb és jobb is (sok drágábbnál is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három modellt küldött el a gyártó: FlyBuds 3, Flybuds C1 és FlyBuds C2, ezeket mutatjuk be.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mazda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Half-Life 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest