Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
gurabli
üzenetére
No, tegnap ügyködtem egy kicsit és végül sikerült megoldani, nagyon szépen működik az openVPN a v1-en ddwrt-vel.
A Policy Based Routing is működik, /32 a helyes megoldás egy IP esetén.
Utána szívtam még elég sokat, mert csak kikapcsolt SPI tűzfallal akart működni, majd végül mindössze az UDP port engedélyezése volt a megoldás
Pont a legegyszerűbbre nem gondoltam.Emígy a legújabb ddwrt nálam nagyon szépen muzsikál v1-en. Egyszer nem fagyott, wifi kiváló, egyszer nem dobott le, LAN is gyors, FTP szépen működik, és most már az openVPN kliens is. Ami miatt az utóbbi fontos, hogy minden eszközt át tudok vpn-re irányítani, ahol pl. nem megoldható az openVPN telepítése (STB, telefon, stb).
Valamint érdekes, persze ebbe még jobban bele kell majd ásnom magam, de úgy tűnt, hogy ha a routeren fut a VPN, akkor nagyobb sebességet tudok elérni, mintha windows alatt megy az openVPN. Ugyanaz a server lett használva, és minden esetben jobb eredményt kaptam a routerrel. Pedig azt gondoltam, hogy a VPN jól megizzasztja a routert, még a PC-nek majdnem meg sem kottyan, és mégis. Kellene egy kis idő (ami nincs), hogy több mérést is elvégezzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pont a legegyszerűbbre nem gondoltam.
vargalex