- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
V4-es routert használok, és az 5 GHz-en ledobálja a telefonokat, majd újra csatlakozik. Win 10-es notebook-nál ezt nem veszem észre, de lehet, hogy nem tudja kijelezni a Windows az 1-2 másodperc alatt végbemenő szét- és összecsatolást. V2-nél láttam megoldást, hogy ki kell kapcsolni az ipv6-ot, de ennél nincs ilyen opció. Van még valaki, akinek a V4-es csinál ilyet? Vagy vigyem vissza gariztatni?
-
hyperspace
őstag
Sziasztok, 100-as netet egy új hűséggel 500-asra bővítettem, ezért lecseréltem az Asus RT-N12+ routeremet egy Archer C5 V4-re. Közvetlenül az UTP kábelt dugom be a routerbe. Sehogy sem tudok az új routerre netet varázsolni. PPPoE adatok helyesek. Ha a régi router lanjából az új wanjába bedugom, úgy van net az újon is, így hardveresen szerintem nem lehet gondja.
Van valami trükk, amit TP-Linknél kell használni?Gyors beállítással, és utána a menüben is próbálkoztam többször is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MO-RA3 4x180 Lt White radiátor eladó
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest