- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeadmaN89
csendes tag
Sziasztok,
Archer C5 V2 routerem van és párom már jó ideje panaszkodik arra hogy egyik telefonjával sem működik megfelelően a 2,4 Ghz (én 5ghz-et használok). A problémát átállva a 2,4 Ghz-re az én telefonommal is tapasztaltam, van hogy működik viszont van hogy az istennek sem, nagyon lassú vagy egyáltalán nincs adatátvitel. Teljesen random, hogy mikor tud netezni és mikor nem. Ez a router hibája és érdemes lenne garanciális panasz irányába terelni a dolgot szerintetek?
-
DeadmaN89
csendes tag
Köszi a felvilágosítást, ez magyarázatot ad a változó stream teljesítményre akár adott filmen belül és igen, ott van a képben a wifi is. Ebben a lakásban már nem, de ha költözünk mindenképp kábeles kapcsolatot fogok kiépíteni a router és a TV között... Szerencsére annyit nekem nem ad a 4k, a Full Hd meg még azért átmegy akadásmentesen wifi-n keresztül is.
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
hibavissza #1471 üzenetére
Nekem most a régebben WIN7-ről upgradelt WIN10 újratelepítése hozott javulást, full HD már betonstabil, viszont a 4k még mindig nem az igazi. Érdekes, hogy pl. az Alien Covenant-ot gyönyörűen végigtolta 4k-ba, itt el is bíztam magam, viszont van olyan 4K film ahol random beakad, van hogy 5 perc van hogy fél óra után. A legbosszantóbb, amikor nem is indul újra a stream hanem gyakorlatilag kapcsolatot bont az LG app a TV-vel. Azt nem teljesen értem, hogy hogyan igényelhet egy film időnként nagyobb sávszélességet, én eddig azt gondoltam hogy az végig fix.
-
DeadmaN89
csendes tag
Sziasztok,
Gépről wifin keresztül szeretném streamelni a filmeket a TV-re (TV 5Ghz hálózathoz csatlakozik), az LGUJ701-es tv mellé vettem is egy ilyen routert (AC1200 v2) és ment is minden mint a karikacsapás, több filmet néztem meg full HD-ben és a 4K HDR-t és szépen vitte... kb. 2 hétig... Nem tudom hogy mi történt, de most a sima 1080P-nél is megáll bufferelni, de van hogy pl. egy fél óráig jó aztán meg totál nézhetetlen, teljesen random tölt. Újratelepítettem a Smart share-t illetve próbáltam Plex-el is, reseteltem a routert, de a probléma nem szűnt meg. A winchesterem jó kondiban van, proci i7 16GB ram-al. Feladatkezelőben nézem a hálózatot, teljesen mind1 hogy 15 mb-ot tol át másodpercenként vagy 50-et, a töltögetés mindig megfigyelhető. A TV egyébként fennakadás nélkül streameli a Netflixet 4K-ba a routeren keresztül, csak a PC-TV stream rakoncátlankodik és már nincs ötletem. Lehet ez egyáltalán router probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest