Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- VoLTE/VoWiFi
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Sziasztok!
Jöhetnek a tapasztalatok, érvek, ellenérvek a Prius-okról, szervíz-tapasztalatokról, hibákról és megoldásokról. -
hhenry
őstag
Senki?!
-
Kovi1987
tag
Nekem van egy 2011es Prius3, 2016 szeptemberében vettem 231 000 kmel az órájában, 308 000 kmnél járok most.
Mire vagytok kiváncsiak?
-
Kovi1987
tag
-
Kovi1987
tag
Néha megfordul a fejemben az upgrade, de elvetődik bennem az ötlet mindig, több okból is.
1. Másra kell most a pénz
2. Ha majd kiesik a zöldrendszámosok köréből a P3 plugin (előbb utóbb be fog következni), némileg csökkenni fog szerintem az áruk a használt piacon. Én nem tudok sokat profitálni a zöldrendszámból, szóval ráérek a cserével. -
Kovi1987
tag
Napi ingázásomat betakarná mondjuk egy első generációs Leaf (ez a legkisebb full villanyautó, ami számomra megfelelő lenne méretben) Csak itt is az a baj, hogy meg kellene tolni pár millió forinttal a Priusom eladásából befolyó pénzt és most jelenleg nincs forrásom cserére. Talán pár év múlva full villannyal fogok járni, de még marad a Prius. Elégedett vagyok vele, sok pénzt nem kért eddig a kötelezőkön kívül. A munkáltatóm által adott 15Ft/km üzemanyag hozzájárulás úgy ahogy, de betakarja a benzinköltségemet.
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
Gyertek Priusosok
-
nagyúr
Imádom a hangvezérlést, telefont összepárosítva, csak mondom a nevet és felhívja, vagy a hőfokot és arra áll be a klíma.
A key less mód nélkül már nem tudom elképzelni az autót.
Tolató kamera, 6 Cd-s tár, a nagy hely, a kartámaszok stb. nagyon tetszenek.
Már megjártuk vele boszniát és horvátországot is.A 450 oldalas használati útmutató már nem a szívem csücske. A navigációt még nem használtam, az nagyobb falat lesz, mert iGo-hoz szoktam.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
hhenry
őstag
Egy képet lősz róla?
-
No.01
őstag
Szabad kerdezni, h milyen matricarol van szo?
-
No.01
őstag
Aham... No offense, de az annyira nagy dolog? (sajat vedelmem erdekeben azert beirom, h Hollandiaban elunk es FB sincs )
-
No.01
őstag
Akkor meg 1 kerdes. Ki az a korabban emlegetett - jaj de fazom ilyet leirni - "Prius Papa"?
-
No.01
őstag
Eladni szeretnek illetve elotte bevizsgaltatni, h az uj vevo is nyugodt legyen
Valtani fogunk P2-rol Corollara.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest