Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz idén One UI 7, de megtekinthető működés közben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tasiadam
veterán
A masik oldalon az e magok teljesen masak, mint a P magok. Ezek a magok rebranded atom magok, csak regen az atom egy hulladek volt, viszont a funkcioja meg mindig ugyan az. Es a mai napig kapni edge cuccokban atom neven full e magos procikat. A J es N-es intelek is atom magvasak, csak a sokadik generacio.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
Elkezdtem regenyt irni de inkabb kitoroltem. Ha abbol nem egyertelmu, hogy ha letekersz valamit az aranyaiban nem hatekonyabb, akkor sajnalom, nem tudom mashogy elmagyarazni. Az AMD C magok pedig csak letekert zen magok, nem egy full mas architektura, ami kulon erre lett kitalalva. Lehet, hogy a C magok olyan nodeon keszulnek, ahol kicsit jobb a minoseg, emiatt meg efektivebbek, mint a mezei magok.
-
tasiadam
veterán
Abban az ertelemben igen, hogy ugyan az a celja, es mind a kettore szep igeny is van.
Masodik fele: a DC csatornajukon veseztek tovabb, de azota se foglalkoztak vele, de az alap ez volt. Single core melysegekbe mentek le vele csak
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen