Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Megint kiragadsz valamit ami a mondandómhoz érintőlegesen kapcsolódik abban keresel fogást.
Nem azt mondtam, hogy hasonló a C mag és az E mag belső felépítése, hanem azt mondtam, hogy hasonló vele a gyártó célja: A rendelkezésre álló chipfelület hatékony kihasználása ami meglöki a MT teljesítményt illetve energiahatékonyság biztosítása.
Storagereview tesztjet neztem, ott tan az volt a konkluzio, hogy eleg jol sikerult. Viszik is elvileg, mint a cukrotErről a tesztről van szó?
https://www.storagereview.com/review/intel-xeon-6-review-sierra-forest-6780e-6766eitt az intel előző generációi a versenyzők, konkurencia nincsen futtatva. A tesztelt szoftverek egy másik történet.
[ Szerkesztve ]
-
paljani
aktív tag
Abban szerintem nem is volt vs Epyc hanem csak az Intel korábbi procijaival vetették össze. De félreértés ne essék: nem trashelni akarom a Sierra Forrest-et, mert tényelg sokkal jobb mint a korábbiak (energiahatékonyság szempontjából) viszont viszonylag alacsony a bázis ahonnan ugrania kellett. Az irány mindenesetre jó.
-
tasiadam
veterán
Abban az ertelemben igen, hogy ugyan az a celja, es mind a kettore szep igeny is van.
Masodik fele: a DC csatornajukon veseztek tovabb, de azota se foglalkoztak vele, de az alap ez volt. Single core melysegekbe mentek le vele csak
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
Akkor viszont lehet, hogy rosszul emlekszem, hogy ok voltak, de volt ARM vs amd vs sierra teszt is. Nem tegnap volt mar De a masik hszben irtam, a DC-n mintha meg veseztek volna, de annyiban maradt.
En annak is orulnek, ha az intel nem csak idaig terjesztene az e magokat, hanem itx lapokba is tenne joval olcsobban, es NAS-ba is.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
Ha nem tévedek, akkor egy N100 6 vagy 8 wattból van ott nagyjából erőben, mint egy skylake i5 6400. Ami azért bőven többet fogyaszt. Persze limitált a PCIe sáv, nincs HT, míg a skylake képes rá, akkor a memória channelek is megvannak nyesve. Van, ahol persze sokkalta gyengébb, van ahol simán behozza, vagy megelőzi a 6400-at.
Persze miért is hasonlítanánk egy régi CPU-haz 1 újat, hisz almát almával, de jelenleg még mindig kapni 6300-as scalable CPU-kat, újonnan, akkor képest meg elég szépen muzsikálnak.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest