- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
pildima #6241 üzenetére
Nekünk pont ilyen laptopunk van, jó gép is lenne ha nem kékhalálozna, aminek az okát nem tudom.
Egyébként a T-homenál ilyeneket osztogatnak új előfizetéses net mellé. Elvileg mi vagyunk az egyetlenek, akik hibát jeleztek.
Jól összerakott gép nem recseg, a Vista elég lassan tölt be rajta(vista lehet ilyen tetű), a CPU 50 fok körül van alap állapotba, ez nem tudom sok e vagy kevés, terhelve elérte a 70 fokot is.
Internetre tanulásra, általános munkára szerintem tökéletes. Bármilyen játékra szerintem totál alkalmatlan, integrált VGA-val. 3dmark2001 = 3500 pont -
wednesday
őstag
Nem tudom.
Gárdonyból nehézkesen tudok intézkedni, ez a szervizelés is elég körülményes volt, 2x felutazni Pestre, aztán eredmény nélkül ment rá a pénz(utazás) és idő.
Nem tudom, hogy a hálózatival lenne e gond.
Még kicsit tesztelem, memtestnél nem volt hiba, a wincsin sincs hibás szektor, a rajta lévő toshiba diagnosztizáló progi se talált semmi hardware hibát(bár az 5 perc alatt végzett, nem lehet vmi nagy teszt)
Még a Prime-ot megnézem, ahogy tanácsolták (ha otthon leszek) csak el ne füstöljön a gép alatta. -
wednesday
őstag
CPU-z progi se mutat venti fordulatot. De a ventit hallom benne dolgozni. Nem tom, hány venti lehet a gépbe, de gondolom a CPU-é.
Próbáltam megfigyelni mikor történnek a kékhalálok. Nos terhelés közbe nem dobott eddig. Pedig nyúztam rendesen, felment a proci 70-76 fok fölé is, de stabil maradt a gép.
két és fél 3 óra használat után jött az eddigi(szerviz utáni) 3 db kékhalál. És mindegyik akkor történt mikor nem érte terhelés a gépet, nem futott rajta semmi, csak épp állt magában. Hálózatira rá volt kötve mindig ebben az esetben. Akkuról még nem kékhalálozott, bár így kevesebbet is volt még használva. Viszont egy teljes feltöltést és lemerülést végig bírta eddig probléma nélkül, 2-3 alkalommal. -
wednesday
őstag
Sziasztok.
Valami iszonyat szívás és hercehurca megy a Toshiba A300-as notebook körül, amit nemrég kértünk új T-home net előfizetés mellé.
Nem akarom részletezni a sz*pást, ami 3 hete tart, a lényeg, hogy kékhalállal állandóan újraindult a gép, ez volt a legfőbb baja. Megjárta már a Toshiba szervizt Pesten a XIII-kerbe.
Ott az diagnosztizálták hibának, hogy nem volt rajta windows.
Ami igaz is, de azért nem mert, Recovery, Vista, XP, Win7, (már csak DOS-t nem próbáltam) újratelepítés legelején kékhalállal elszálltak.
Futtattam memtesztet 3X lefutott nem talált memória hibát. Elküldtük szervizbe. De szerintük semmi baja, csak OP-rendszer nem volt rajta. Ők feltették újra a Pistát rá.
Ehhez a Pistához már hozzá se nyúltam, csak frissítés ment rajta, wifi "rákötve" meg egy firefox ment fel.(semmi más telepítés direkt!!)
Mondom megnézem, hogy történik e valami a napokban vele.
Hát 4 óra után dobott egy kékhalált.Most próbálom kideríteni, hogy mi lehet a gond. Ha most van gond vagy én kergültem meg.
Az normális dolog, hogy a T3400-as proci telepítés közbe 63 fokos?
Ez az első notebookunk. Everest csak proci hőfokot jelez ki, veti fordulatszám nincs. Nem tom, itt kéne e vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest