- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok. Van egy Toshiba L50B 1-DJ laptopom, amit már csak néha autódiagra, és HBO GO-ra használok esténként.
Vagyis már arra sem, mert a következő hiba lépett fel:
Bekapcsolom ,és egyszerűen nem ad képet. Külső monitorra se, tesztelve D-Sub, és HDMI-n is. Ki-be kapcsolgatásra régebben észhez tért, és megy. Mostanra már az sem segít, de ha bekapcsolva hagyom 10ből 8x ,2-10 perc alatt egyszer csak elindul ,és megy.
Megy,míg ki nem kapcsolom ,akár 5-8órát is ,teljesen hiba nélkül. Van benne HDD, ODD helyén SSD, de azt már kivettem ,hogy kiszűrjem hibaforrásként. Ramból 2x4gb, felcseréltem, és ki is vettem egyesével az sem segített. Újra pasztáztam, és minden csatlakozót ellenőriztem, nincs baja. Ötlet? Járt már így valaki? Előre is köszönöm!
-
senior tag
válasz
::Trunks:: #9922 üzenetére
ááááá,cirka 3órámba telt mire rátaláltam hogy van egy külön wifi kapcsoló a gépen
-
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek,mert megőrülök.
Szereztem egy Toshiba Sattelite A300-as gépet.
Feltoltam rá egy win7-et,de a wifit az istenért nem tudom belőni rajta. AA tálcán mutatja a wifi jelet, de X-et rak oda. Letöltöttem 3féle wifi drivert,nem reagál. (amúgy melyik kell?)
Ötlet?
Ja,és fn + f8 kombinációra ami a wifi nem reagál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest