Új hozzászólás Aktív témák
-
Red@Arc
tag
válasz
happyvagyok #4351 üzenetére
Finoman szólva is ez marhaság. A vírusok először is nem géptípus függők. Az op rendszerek már valóban eltérő mértékben vannak kitéve a fenyegetéseknek (XP, Vista, Leopard stb). Normális használat mellett (nem kattintunk mindenre, megnézzük milyen oldalakra is nézünk be stb.) is szükséges legalább az op rendszer saját tűzfalát aktiválni/nem kilőni, valamint egy antivírus progit futtatni. Sok jó ingyenesen is hozzáférhető. Ezen túl a kémprogramok ellen is célszerű dedikált progit használni. Szóval a vírus(ok), amiket bekaptál az nem a noti és nem a Vista hibája volt. Lol
-
Red@Arc
tag
Köszi ABE a segítségedet, megoldottam az alábbiak szerint.
Természetesen a TV-tunert kihúztam a gépből. Mivel a Pinnacle drivercheckere a telejes uninstall után is futott, bementem a rendszerleíró adatbázisba. Egyenként kipucoltam a program maradványait, de ez még mindig kevés volt. Google-lal az alábbi segítséget találtam a http://www.tomshardware.com/forum/242550-32-matshita-850s-device-problems oldalon:
"In the Registry Editor window, in the left pane, double-click the HKEY_LOCAL_MACHINE folder.
In the HKEY_LOCAL_MACHINE folder, double-click the System folder.
In the System folder, double-click the CurrentControlSet folder.
In the CurrentControlSet folder, double-click the Control folder.
In the Control folder, double-click the Class folder.
In the Class folder, click to select the {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} folder.
In the right pane, click to select the UpperFilters registry value.
On the menu bar, click Edit.
In the Edit menu, click Delete.
In the Confirm Value Delete dialog box, click the Yes button.
In the right pane, click to select the LowerFilters registry value.
On the menu bar, click Edit.
In the Edit menu, click Delete.
In the Confirm Value Delete dialog box, click the Yes button.
NOTE: Do not delete the UpperFiltersBak or LowerFiltersBak registry values.Close the Registry Editor window.
Restart the computer."Köszönöm még egyszer, hogy ilyen segítőkész voltál.
-
Red@Arc
tag
Mivel nagyon ritkán használom nem tudom mióta lehet így. Egy gyanúm azért van. Kb. egy hete telepítettem a Pinnacle TVCenter progit, és minden egyes bekapcsoláskor kaptam egy üzenetet, hogy a Pinnacle Driverchek valami driver gondot észlelt. Hiába kattintottam a javításra, nem tudta megoldani.
Igen már az eszközkezelőből eltávolítottam, majd a hardverváltozások keresésre kattintva elindította a telepítést, de végül azt írja ki, hogy az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt.
Ha az eszközkezelőben az illesztőprogram-frissítésre kattintok és a C/Toshiba mappát forrásnak kijelölöm, akkor viszont azt írja ki, hogy "a Windows megállapította, hogy az eszköz illesztőprogramja naprakész.
-
Red@Arc
tag
Sziasztok! Van egy A200-23O notim, aminek a DVD-meghajtóját nem tudom használni. Az eszközkezelőben megnézve egy sárga felkiáltójel látható. A tulajdonságok alatt az alábbi üzenet ovasható: "A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)" Mit csináljak? Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Kompakt vízhűtés
- Elden Ring
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- Lenovo T470 / T570 bontás!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest