- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Üdv!
Help me! L40-14F -em van, Realtek RTL8187B USB2.0 wlan cuccal... és ubuntut raktam most xp mellé. Minden megy, kivéve a wifi. Gugliztam egy csomót. Találtam vmi speckó linux drivert, amivel elvileg jó, de hát nem jött össze. Egy másik gugli találat szerint ndiswrapper -el kell rá win98as drivert heggeszteni, de már az ndiswrapper forgatásánál vmi critical erorral elszáll...
Vkinek vmi tippje, tapasztalata van e? Esetleg vki tud e ajánlani vmi más linux disztrót amin tuti megy a fent említett wlan "chip" ? Köszi előre is. -
oba
addikt
válasz
D.Zsolti #2597 üzenetére
én nagyon meg vagyok vele elégedve
gyors, stabil, az akksija elég jól bírja...egy-két nem túl régi játék is jól fut rajta, hd filmeket röccenés nélkül viszi, a kijelzője előtt nincs az az idegesítő plexi ami visszaferi a fényt...szóval csupa csupa jót tudok csak mondani rólaeddig egyetlen negatívom volt (az sem a notebook hibája) hogy az xp nem ismerte fel a sata vinyot így nlite -al kellett sata driveres xp telepítő cd -t csinálni hogy fel tudjam rá rakni (bár, vista is meglepően jól ment rajta, aero is szépen futott)
szerk.: a másik negatívum viszont az volt, hogy ugye ez oprendszer nélküli változat (L40-14F), de olyannyira hogy még egy driver cd sem volt a dobozban, így a toshiba oldaláról kellett leszedni a drivereket...toshiba szervere meg dial uposat játszik néha, 2-3 óra volt míg leért a driver pack
-
oba
addikt
válasz
D.Zsolti #2593 üzenetére
Én az usanotebookban vettem az L40-14F -emet és ott 2 évet adtak. De vmi plusz 20-30e Ft -ért ki lehet terjeszteni akár 3 v. 4 évre is... nemtom pontosan. De a lényeg hogy alapból 2 évet adtak. De ez nem jelenti azt, hogy más üzletnél ahol 1 évet láttál, hogy az elírás lenne. Ott lehet, hogy tényleg csak 1 évet adnak.
-
oba
addikt
válasz
kisKlambi #2523 üzenetére
A driver packban benne van a wifi driver. Vagyis kettő. Az L40-14F -ben realtek wifi vezérlő van, így az kell hozzá. Vista alatt asszem ismeretlen eszközként írja, és mikor rakod fel a drivert válaszd hogy te magad akarod kiválasztani, ne auton keresse. És menni fog. Ja és notebook alján van a wifi kapcsoló, vagyis ott elől a "helyzetjelző" lámpáknál, ott ON -ra legyen húzva a kapcsoló. Good luck.
-
oba
addikt
Hát ez nem jött össze. Feltelepítettem, és a telepítés végén mikor Finish -t nyomok bead egy olyan hangot amit hiba esetén szokott, de hibaüzenet semmi. A telepítési mappa üres...vagyis csak egy log file van benne, ezzel a tartalommal:
A Fatal error has occurred. This program will be terminated.
code: 0x7E
-
oba
addikt
Levadászás alatt azt értettem, hogy "csak" driver packot találtam toshiba oldalán ami 140 mega és 8-10kbyte/sec -el szügyöggöt róla az adat
Pl most a power saver is ennyivel jön...vmit csinálhatnának a serverrel, ez a sávszél igencsak kevés
Az NHC tényleg nem volt az igazi, akármilyen profilt válaszottam benne, a proci sebességét nem változtatta. Meg az asztalra kipakolt grafikonokat sem tudtam kikapcsolni. Lassan leér a powersaver, aztán beírom, hogy mit sikerült vele alkotni. -
oba
addikt
Köszi szépen a választ! Igen, dual core van benne. Az oprendszer Windows XP (vista lassu volt nagyon, és sikerült nlite -al sata driveres xp telepítő cd -t csinálnom). Progikat semmit sem adtak... oprendszer nélküli változatot vettem. De arra nem gondoltam hogy egy nyavajás driver cd sem lesz a dobozban
Úgy kellett netről lehalászni hozzá őket. A tippet köszi, mindenképpen kipróbálom a programot.
-
oba
addikt
Hali!
Kaptam egy Toshiba L40-14F notebookot, és az lenne a kérdésem, hogy normális ennek a melegedése? Alul elég meleg, hátul is szinte forró levegőt fúj ki. A másik, hogy 2x512 ddr2 667 -es ram volt benne, és kaptam hozzá 2x1 gb -ot szintén 667, de vmi gagyi márka (vagy lehet hogy csak számomra ismeretlen). Vmi Vdata a márkája. Na szóval amióta ezek vannak benne, mintha még jobban melegedne alul a gép. Ez normális? Vagy nemtom, de mennyire szabad ezeknek melegedniük? Esetleg nem lehet vhogy moddolni és új ventit belerakni pl. Vagy tudomisén
Alma vagyok még ezekhez a dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Witcher topik
- Fujifilm X
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest