- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Adott egy elég új C850-es laptop. Ma feltelepítettem egy usb drivert hozzá, hogy egerészni lehessen vele, azóta nem hajlandó csatlakozni a wifihez itthon. Azóta már leszedtem ezt a drivert, újraraktam a wlan drivert is, semmi. Mi lehet a gond, mi a teendő?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Balázs1986 #11716 üzenetére
Ide elfelejtettem beírni, hogy közben megoldódott, bocsánat.
Az első és utolsó bekezdésben volt az igazság, nem volt formázás, csak rátelepítés, így ugye csinált egy winold mappa, amiben még ott voltak az előzőleg feltelepített driverek (az is, ami nem is hozzá való volt). Ezt a mappát törölve már csatlakozott is szépen.Köszönöm azért a segítséget!
-
ígyvanferi
addikt
Adott egy tök új C850-es laptop. Windows települt rá, cd-ről telepítettem wlan drivert (a Realtek lett a befutó, előtte két artherosost próbáltam a Toshiba honlapjáról, de azok nyilván nem működtek, viszont közben az egyik fent volt maradt valahogy mégis, talán van jelentősége). Meg is jelent a kis jel az értesítési sávban, kiválasztottam a megfelelőt, beírtam a jelszót és meg is volt, működött, egy chrome-ot le is töltöttem gyorsan a netről. Közben jelzett, hogy a win lehúzott valami frissítést, indítsam újra a gépet. Na azóta semmi, a "windows nem tudott csatlakozni a következőhöz: bla-bla wifinév itthon" üzenetet kapom, router újraindítás nem segített, windows újratelepítése sem.
Teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest