- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Szia!
Bocs a zavarásért.
Te nevedet szúrtam ki google és prohardver keresgélés közben, gondoltam ha nem gond megkereslek téged.Laptopot szeretnék venni nemsokára és találtam egy hirdetést az L850-13M-ről és nagyon megtetszett.
Azért keresnélek, hogy elég jól elvagyok a számtech világában de a laptop sohasem állt annyira közel a szívemhez mint az asztaliak, így kevesebbet tudok róluk hardver ügyileg, mármint hogy mi az ami jónak mondható.Mindenképp film-játék stb szóval mindenre lenne a gép. Nagyon szimpi ára van, de olyan gépet szeretnék amin rendesen tudok játszani is. Nem kell full grafika, asztalin sem tudok úgy szóval nem vagyok tellhetetlen-elszállt típus...csak azért ne passziánszozni tudjak csak rajta.
Nem tudom te mennyire értesz a gépekhez, mit gondolsz erről a core i3as prociról a 6GB DDR3 ramról és a HD7670ről??
Megmondom őszintén én intel és nvidia páros híve vagyok, de nem feltétlen mondok le róla ha jó.
Sajnos nekem ez a GT540M meg GT630 meg atis társai keveset mondtak eddig, tegnap óta járom a témát friss infókért
Azt megtudtam, hogy kb a GT540 új ikertesója a GT630...nem tudom ez milyen szintet tud játékokat nézve...illetve ez az Ati mire képes.Játéknál maradva ha játszol rajta, mondanál 1-2 dolgot hogy mivel próbáltad és mik a meglátásaid?
Illetve te mit gondolsz kell a core i5 proci vagy elég ha core i3-ban gondolkodok vagy erősebb vga inkább stb..?
Nem tudom GHz-ben mekkorákat érdemes nézni, szóval ennek a core i3-ja 2.3-on megy ez elég vagy erősebb stb?Bocs, ha kicsit kusza voltam, dee annyi laptopot néztem meg adatot az elmúlt 24 órában, hogy már forognak a szemeim
És mindenki mást mond, jó lenne végre egy bennfentes infós is. Ez lennél te ha segítenél
Köszönöm előre is és szép napot!!!
Brian
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest