Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

válasz JoinR #10177 üzenetére

Bocsánat, privát akart lenni de félreküldtem. Bocsánat akit zavar a hosszú üzenet.

• Brian_GT

őstag

válasz JoinR #10175 üzenetére

Szia!

Bocs a zavarásért.
    Te nevedet szúrtam ki google és prohardver keresgélés közben, gondoltam ha nem gond megkereslek téged.

Laptopot szeretnék venni nemsokára és találtam egy hirdetést az L850-13M-ről és nagyon megtetszett.
    Azért keresnélek, hogy elég jól elvagyok a számtech világában de a laptop sohasem állt annyira közel a szívemhez mint az asztaliak, így kevesebbet tudok róluk hardver ügyileg, mármint hogy mi az ami jónak mondható.

Mindenképp film-játék stb szóval mindenre lenne a gép. Nagyon szimpi ára van, de olyan gépet szeretnék amin rendesen tudok játszani is. Nem kell full grafika, asztalin sem tudok úgy szóval nem vagyok tellhetetlen-elszállt típus...csak azért ne passziánszozni tudjak csak rajta.

Nem tudom te mennyire értesz a gépekhez, mit gondolsz erről a core i3as prociról a 6GB DDR3 ramról és a HD7670ről??
    Megmondom őszintén én intel és nvidia páros híve vagyok, de nem feltétlen mondok le róla ha jó.
    Sajnos nekem ez a GT540M meg GT630 meg atis társai keveset mondtak eddig, tegnap óta járom a témát friss infókért :)
    Azt megtudtam, hogy kb a GT540 új ikertesója a GT630...nem tudom ez milyen szintet tud játékokat nézve...illetve ez az Ati mire képes.

Játéknál maradva ha játszol rajta, mondanál 1-2 dolgot hogy mivel próbáltad és mik a meglátásaid?
    Illetve te mit gondolsz kell a core i5 proci vagy elég ha core i3-ban gondolkodok vagy erősebb vga inkább stb..?
    Nem tudom GHz-ben mekkorákat érdemes nézni, szóval ennek a core i3-ja 2.3-on megy ez elég vagy erősebb stb?

Bocs, ha kicsit kusza voltam, dee annyi laptopot néztem meg adatot az elmúlt 24 órában, hogy már forognak a szemeim :) És mindenki mást mond, jó lenne végre egy bennfentes infós is. Ez lennél te ha segítenél :)

Köszönöm előre is és szép napot!!!

Brian

Új hozzászólás Aktív témák