- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcc
aktív tag
Helló!
Satellite c50b, win telepítés után van egy eszköz aminek nincs illesztő programja. Mindent telepítettem, de a nevét sem tuom az eszköznek.
PCI titkosítási/visszafejtési vezérló
Ez mi a bánat?
Hátha jár erre valaki. -
fcc
aktív tag
Helló!
Satellite C50-be érdemes SSD-t tenni? A BIOS-ban nem találtam AHCI módot ami kellene a használatához? -
fcc
aktív tag
Helló!
Toshiba Satellite c50-b-15j laptopban milyen alaplapi elem van, és nagyon szét kell szedni a cseréhez? -
fcc
aktív tag
NFC adatátvitelt nem tud?(Satelitte c50b15j)
A jobb gombot nem lehet koppintásra beállítani? -
fcc
aktív tag
válasz
Atomantiii #13647 üzenetére
Az AIDA-ban is látni, így tudtam hogy a kártya olvasó és a bluetooth az ami hiányzik. Csak bluetooth-ból van 4 filter driver, 1-1 stack és monitor a toshiba oldalán, és nem tudom ezekből mire, és melyikre van szükségem. A wifit is találomra tettem fel, működik, de az sem lehetetlen hogy a másikat kellet volna. Majd otthon megnézem amit mondtatok.
-
fcc
aktív tag
Meg valami bluetooth, de abból 3 driver is van az oldalukon.
-
fcc
aktív tag
Az eszközkezelőben még van 3 sárga felkiáltó jel, valaminek még hiányzik a driver-e. Látszólag minden működik, hogy tudnám kideríteni mit kell még telepíteni.
-
fcc
aktív tag
Feltettem működött egy ideig, de most megint nem megy. Frissen telepített windows van és valami felülírhatta, mert az FN+F3 lenyomására a win keresője jön elő. A többi pedig nem is reagál. BIOS-ban néztem engedélyezve van. Valami ötlet?
Nem szeretném egyenként végig nézni a programokat, hogy melyik rontotta el. -
fcc
aktív tag
Helló!
Erről mi a vélemény, leginkább netezésre kell: Satellite C50-B-15J?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest