- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sniper196510
csendes tag
Folytatódik az L300-as noti kálváriája.
Szereztem olcsón egy komplett alaplapot-nem is működik-ez más lapra tartozik,viszont az eredeti lapban ugye eredtileg T2390-es procival ment-ezzel kezdte a kikapcs-újraindul mizériát-a nem működő vett alaplapban benne hagytak egy pentium 575-ös procit ha jól emlékszem ,a lényeg hogy 1 magos és 31W-os fogyasztást ír az adatlap a 35W-os T2390-esel szemben.Na ezzel az 1 magos procival megy gond nélkül most már 2 napja-megpróbáltam még egy 2 magos T3200-assal is -ott is jön a hiba jelenség...
Valakinek volt már ilyen tapasztalata.A 4W teljesítmény különbség a különbség?
Vagy egyéb ötlet?Köszi
-
Sniper196510
csendes tag
Szia!
Szóval próbáltam ,hogy kivettem az újra indítás pipát ez után 2x normálban indulás után amikor már bebootolt és bejelentkezett a win7,olyan merevre fagyott hogy kikapcsra tért vissza ill egyszer a kijelző ekezdett futni
(A Mátrix film ugrott be róla) próbáltam lefényképezni lsd.fotó
Még annyit hogy memtastet még nem futtattam le de a memória kártyát csréltem tuti jóra azzal is ezt produkálta -
Sniper196510
csendes tag
Sziasztok,
Segítségre volna szükségem!
Adott egy Toshiba Satellite L300-as noti,amelynél a hibajelenség,hogy normál üzemmódban folyamatosan leáll majd újra indul.Csökkentett üzemmódban viszont működik és nincs a hibajelenség!
Alapos tisztítás újrakenés után vagyok ,nem is tűnik úgy hogy túlmelegedés miatt van.
Gondoltam hogy a Win7 op.rendszer sérült a sok leállás miatt és egy próba vinyóra póbáltam újra telepíteni az op.rendszert de nem jutok el addig mert a telepítés közben is leáll.
Akkor most hardver gond vagy nem ,részemről nem tudom hogyan tovább.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest