Új hozzászólás Aktív témák
-
Taky020
csendes tag
válasz
animatrix11 #2204 üzenetére
a core duo csak egymagos proci azt direk azért hozták ki hogy olcsobb legyen a notpi a core 2 pedig mint mondja 2 magos processzor van benne a gépbben
-
Taky020
csendes tag
sziasztok lenne egy nagy gondom van egy toshiba L20-183 laptopom és egyszer csak azt csinálta hogy nem kapcsolt be néha bekapcosl néha nem de elér v windows felállásáig vagy valamikor betölt majd egyszer csak váratlanul kikapcsol mi lehet a gondja..? voltam vele szervízben egyből rávágták hogy alaplap hibás és nem lehet vele mit csinálni vagy csak egyserűek voltak az meberek akik foglalkoztak vele és magasrol leszarták ..? én még megnéztem a tápját is elviekben 19 V ot kéne leadnija de csak 13.58 V mértem rajta.. van még egy notim egy acer aspire 3690 es ott is megnéztem a tápját és ott is 19 volt és ott 14.58 V ad le és az a noti teljesen jo amugy a toshibának se az aksija se a tápja egyéltalán nem melegszik olyna mimntha nem dolgozna semmit pedig ha rádugom akkor felvillan a led és mintha töltene.. noh ezt magyarázzátok emg nekem vagy valmai toshiba gurura lenne szükségem vagy aki javít notikat... köszi elöre is kicsit hosszura sikeredett majd irjatok lécci privit ha van valami jó ötletetek.
pá
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Chrome
- Mobilinternet
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest