- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pic33
csendes tag
Én egy hónapja vettem egy ilyet és eddig meg vagyok vele elégedve. Habár vigyázni kell vele, hogy milyen drivereket raksz rá, mert én feltoltam az összeset a weblapról és win7-be belépés után elég lassan szedi össze magát. Ami még esetleg probléma lehet, hogy melyik GPU-t használja. Én belőttem, hogy mindig az nVidiát használja minden programra, habár nem sok különbség van a 3D-s progikban. Itt lehet, hogy egy kicsit mélyebben kell finomítgatni, de nekem így egyenlőre elmuzsikál. Elég nagy darab tápot adnak hozzá, fele olyan nehéz, mint maga a laptop. Ettől függetlenül nagyon jó darab, ha nem kell folyamatosan rohangálni a tápjával nincs vele gond.
-
pic33
csendes tag
válasz
joe5577 #12032 üzenetére
Nem régen használom én sem, de mióta sikerült megoldani a funkcióbillentyű problémát, azóta működik rendesen. 3D-s és véges elemes progikkal használom, eddig nem volt vele probléma. Az aksi kb. 3 órát húzza, ha nagyon gyilkolom 2-t. Egész jól bírj a kiképzést. Ráadásul mákom volt vele, mert még szeptemberben vettem és szept. 30-ig a Toshiba ingyen adott rá egy év NoProblem garanciát. Ezt már valószínűleg bukod, de így se rossz bolt. Az Aqua-ban vettem 210-ért, raktáron van nekik bőven, azt mondták nem igen keresnek ilyen gépet náluk. Érdemes hozzá rögtön venni egy táskát mert elég pőrén adják. i7 proci (ráadásul 3630-as), 740-es Nvidia, 8 Gb ram... Szerintem nagyon megéri...
-
pic33
csendes tag
A helyzet az, hogy mielőtt belépek a fiókba, azelőtt még engedi az FN+F12 kombinációra kapcsolgatni a WIFIt, de ha már beléptem nem. Azt sejtem, hogy az egyik segédprogram nyírja ki a funkciót. Még nem sikerült rájönnöm melyik, mert a laptophoz nincs driver pack, hanem mindent egyesével kell telepíteni.
-
pic33
csendes tag
Nem az a gond, hogy nem működik a funkció, hanem az, hogy maga a WIFI funkció nincs meg. Az FN lenyomásával kiadja, hogy melyik gombbal milyen funkciót érhetek el, a billentyűzeten fel van tüntetve, hogy az F12 felel a WIFIért, de valahogy a szoftver nem igazán gondolja így. Az első körös kezdő/haladócska próbálkozásokon túl vagyok. Most atom geek segítségre van szükségem
-
pic33
csendes tag
Hello! A napokban szereztem be egy Satellite L50-A-10W laptopot. A Toshiba honlapról letöltögettem hozzá a cuccokat és fel is pakoltam őket majdnem mindet. Viszont adódott egy olyan apró problémám, hogy egyszer csak az FN billentyű nem találja a WIFI kapcsolgatáshoz szükséges funkciót, így állandóan világít a WIFI ledje. Lelőni sehogy sem tudom, csak a megosztásnál ha letiltom a kapcsolatot, de így is megy a hardware. Ötletek? Tippek?
Köszi! Pic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest