- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pécsi gyerek #14713 üzenetére
Én erre csak hétfőn fogok tudni pontos választ adni.
-
válasz
Lacuss20 #14708 üzenetére
Általában a Pentiumosok nem cserélhetőek, illetve csak 4, max 8GB RAM-ot támogatnak. Plusz nem ritka, hogy a BIOS vagy az északi/déli híd miatt nem tud csak i3 vagy i5 és/vagy i7es procit fogadni. Ez normális, mert más a TDP-je, más hűtő kell rá, sőt teljesen más az alaplap egy i3-asnál és egy i7-esnél is.
-
+1 Illetve lehet a gyártó oldaláról is mazsolázni. A fő problémák a wifi-bluetooth-kamera driverek szoktak lenni, de inkább régebbi, XP/Vista/Win7 típusoknál. Azok a gépek, amik alapból Win8/Win10-el jöttek ki, nagy eséllyel szépen nyugisan mindent feltesznek maguktól.
+1 A Media Creation Tool-ra is, pofon egyszerű használni, csinál egy boot pendrive-ot, és kész. Viszlát CD-DVD -
válasz
allein #14677 üzenetére
Szia!
Ajánlott SSD-t vegyél, a géppel kapcsolatban tudtommal nincs olyan, hogy ezzel az SSD-vel megy, amazzal pedig nem. Ez nem memória
Ezeknél a gépeknél már a BIOS tartalmazza a win kódját, így bármikor újra tudod telepíteni, nem fog kérni tőled semmit (csak a win accountod ha van). Ha viszont klónozni szeretnéd a meglévő win10-et, arra egyéb progik vannak, de ebben nem vagyok profi. A tiszta telepítést jobban szeretem.
-
válasz
Anubis_9 #14673 üzenetére
Meg is válaszoltad. Nincsen
"Spórolás" szinten ki lett hagyva, ha kiveszed az akkut, konkrétan azzal "reseteled" a BIOS-t. Szóval szívás ha mondjuk tönkremegy az akku ennél a típusnál, mert ha zárlatos, nem indul miatta a gép, ha meg kiveszed, hogy tudd használni, a dátum/idő/BIOS beállítás mindig default lesz.
-
válasz
bluekoli #14660 üzenetére
Rákérdeztem, nem fogsz örülni
A Toshibákon nem lehet BIOS frissítéssel vagy egyéb "kókányolással" megoldani, vagy pedig elég sanszos, hogy még jobban beszarik, és akkor fizetsz, mint a katonatiszt.
A központi szervizben 5k+áfáért megcsinálják, kb. fél órás meló és hivatalosan lesz kiütve belőle a jelszó, utána Te olyat állítasz be, amit szeretnél.
-
válasz
atee_13 #14649 üzenetére
Szia!
Nem tudom nem késő-e még, de hogy és mint szeretnéd venni a gépet?
Garis szervizesként mondom, hogy az L50-B katasztrofális széria, sok gyártási hibája van, ami nagy eséllyel előjön. Kezdve a rossz zsanér miatti törésektől akku és HDD hibákig, ajánlott BIOS frissítésig minden van.
Én nem vennék, még garanciával sem, mert lassan megszűnik az alkatrész ellátottság gyártói szinten...
-
Sziasztok!
Jelenleg a 15"-os méretben melyik toshiba gépnek van behazudva a leghosszabb akkuideje? Cipelős gépnek kellene, szigorúan ebben a méretben, videókártya nem lényeg (integrált tökéletesen elég).
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest