- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad1000
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nem sikerült megoldani a forró (FN + vmi) billentyűk működését.
A VAP (value added pack) Vistára készült, ami XP esetén (az eddigi kereséseim szerint) nem elérhető.
Hasonló problémám van a Flash Cards support utility-val is.Van valakinek valami ötlete?
(a gép ár/érték aránya jó - már amire az asszony használni akarja - ua. jó néhány dologban egyszerűsítettek és néhány gomb elmaradt (wifi on/off, hang stb.), amit a forró billentyűzettel lehetne kezelni hardveresen)
Előre is nagyon köszönöm!
adrián
-
ad1000
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem az asszonynak egy Toshiba C650-15M gépet (Toshiba C650-12P néven jelent meg a multi újságjában), XP-t tettem rá, illetve a következő programokat a Toshiba honlapjáról letöltve:
- Configfree
- LAN driver (atheros)
- common modul
- Wlan driver (atheros)
- sound driver
- Hotkey utilityA gép működik, megtalálja a wifi a netet, szól a hangszóró. Videó, mikrofon szintén rendben.
A DVD illesztő program hibát jelez a kicsomagolásnál, DVD még nem működik, de gondolom csak illesztő kérdése.A forró billentyűk (fn + vmi) nem működnek, tudja valaki, hogy mit kellene még letölteni hozzá?
Van valakinek valami javaslata, hogy a fentieken kívül mire lehet még szükség?
(gondolom nem csak én vettem ilyen gépet, a válaszok másoknak is segíthetnek)
Nagyon köszönöm a segítséget!Adrián
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest