- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sMogyi86 #10977 üzenetére
MEGOLDVA!
"nem tudom" hogyan, de nem is érdekel, én többet ehhez a géphez nem nyúlok
Köszönöm a közreműködést mindenkinek.u.i.: valahol az internet legmélyén találtam egy Win7 32bit kompatibilis "Toshiba Value Added Packag"-t ami már hajlandó volt feltelepülni és működött is vele a cucc, egyébként halkan jegyzem meg, hogy a program kompatibilitási listájában nem szrepel az L650D... no komment.
-
válasz
Balázs1986 #10976 üzenetére
Szedtem le direkt pont ezért AIDA-t.Elvileg valami Realtek Wifi van bent ,iletve amíg a Broadcom-os driver volt fent addig a kapcsolat doktor sem látta tehát gondolom ilyen jellegű probléma már nincs...
Zoli133:
Egyébként leszedtem ezt a "Toshiba Value Added Package"-t, és szerintem volt már hozzá szerencsém korábbi próbálkozásokkor... ugyanis azt csinálja, hogy elindítom az önkitömörítős állományt, ki is tömöríti magát de aztán kb semmit nem csinál. Megkerestem az ideiglenes állományokat és próbálgattam őket elindítgatni rendszergazdaként persze, azok meg ilyen "program futási hiba 5" üzenetet dobtak.
szerk.: aha ez utóbbi lehet azért van mert Win7 32bit van fent... -
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne (van még mindig), hogy barátnőm laptopját újra raktam, most már driverek, utilytik minden vacak van a gépen (Toshiba Satellite l650d 11f) de még mindig nem tudom BEKAPCSOLNI a Wifit.
Van fent kapcsolat doktor, meg minden cucc, ki is írja nagy boldogan, hogy "igen ott a wifi, csak nincs bekapcsolva" a Windows os probléma megoldó is nagy lelkesen a procedúra végén közli, hogy "csupán csak annyi a hiba hogy be kéne kapcsolnom az eszközt". De a az FN+F8 kombóra nem csinálm az ég egy adta világon semmit -
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy asszony gépét (Toshiba Satellie l650D) újra húztam és utána nem tudom bekapcsolni a WiFit-t
Konkrétan BEKAPCSOLNI! Egyszerűen az Fn+WiFi gomb (F8) nem reagál
Előre is köszönök minden segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest