Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Azt megnéztem már, az svchost.exe ment ilyen 20% körül, ugrált le föl. Aztán ez most "normalizálódott", most már csak a chrome.exe dolgoztatja, miközben böngészek. Most egyelőre jónak tűnik, nem "ugrál" a hűtés, kicsit hangosan, de folyamatosan pörög. Kíváncsi vagyok a továbbiakban mi lesz, így, hogy az svchost.exe normálisan működik.
Üdv.
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
A nem régen vásárolt Toshiba C660D-1GJ laptopunkkal kapcsolatban felmerült egy zavaró probléma: a hűtés nagyon hangosan pörög, legalábbis a Sony Vaio gépemhez képest nagyon hangos. Újabban pedig 1-2 percenként felpörög, majd leáll. Nem értem mi a gond, mi okozhatja. A gép a szüleimé, általában csak hétvégente látom, kivéve most. Az elmúlt hétvégén még "csak" pörgött folyamatosan, most meg pörög, leáll, megint pörög.
Windows 7 Home Premium 64 bit van rajta, nem gyári, oprendszer nélkül vettük. A rendszer legális kóddal aktivált, mielőtt kétség merülne fel.
A driverek közül a Toshiba honlapjáról csak a legszükségesebbeket próbáltam felrakni, még a wifi sincs fönt. A videókártya drivere viszont az ATI honlapjáról van. A Sony gépem addig pörgette folyamatosan a hűtést, amíg a videókártya drivere nem volt fent, azt hittem az majd megoldja a problémát itt is. De nem.Tudnátok segíteni, hogy merre induljak el a probléma felkutatására?
Előre is köszönöm!
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettünk a szüleimnek itthonra netezéshez egy Toshiba C660D-1GJ gépet. Feltettem rá egy 64 bites Windows 7-et. A videókártya driverrel akadt gondom: letöltöttem a Toshiba oldaláról az (elvileg) hozzá valót, elindítottam, kitömörítette a telepítőt amit elvileg el is kellet volna indítania, UAC megkérdezte hogy engedélyezem-e, ez a tinstallwb.exe, nyomtam egy igent, létrejött egy .dll fájl, és ennyi. Nem telepített fel semmit. Csatolok egy képet, hogy lássátok milyen fájlok jöttek létre.
Továbbá a driverek közül mit kellene még letölteni, hogy minden megfelelően működjön? Pl. az ethernet drivert is az én épemmel kellett letölteni és pendriveon átrakni erre.
Kérlek segítsetek, holnap elutazom és addigra szeretném nekik használhatóvá tenni a gépet.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A driverek közül a Toshiba honlapjáról csak a legszükségesebbeket próbáltam felrakni, még a wifi sincs fönt. A videókártya drivere viszont az ATI honlapjáról van. A Sony gépem addig pörgette folyamatosan a hűtést, amíg a videókártya drivere nem volt fent, azt hittem az majd megoldja a problémát itt is. De nem.
Az ATI oldaláról kellett letölteni a drivert, nem a Toshiba oldaláról. A dxdiag segítségével néztem meg, milyen a kártyám pontosan és ehhez töltöttem le a drivert. Hosszú szenvedés volt, de megcsináltam! 
Janou