Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
ökörke
csendes tag
elfelejtettem: a gép immár két éves, az eredeti akkujának elhasználódási fokát 31 százalékra értékelte az everest, vettem egy újat. a régi 2 óra 4o percet bírja internet és word alatt, az új 3 óra 3o percet gépelés és zene közben (zene hardról) és néha net - kipróbálva (vszínűleg még bírta volna, de lemerítettem - aligha lehet kockáztatni komoly munkával a végén. Röviden: az új laptop is Toshiba lesz
. A wifi is megy - most ár annyit dicsértem, hogy kezdek gyanússá válni. DE, legyetek megértéssel: egy két éves gépnél ez csoda, és úgy éreztem, ezt meg kell osztanom sorstársaimmal.
Aztán jön a csalódás, win 3.1 el kezdtem, sok kékhalál mögöttem, win 95, win 98, Me, jaj.
ba -
ökörke
csendes tag
sziasztok!
Nemrég "örököltem" egy egy toshiba satellite pro u2oo laptopot. Paraméterei: proci Intel dual core 2, 1,86, 2,5 GB RAM, integrált videokártya, 12 inch, minden szükséges port. Mindig tartózkodtam a notiktól, sérülékenynek és csükkent teljesítményűnek hittem. Kellemesen csalódtam. Három hónap után jelentem, hogy egyetlen hibát sem csinált. Amúgy XP SP 2 fut rajta, eredetileg Vista volt, de azXP is legális, ami Romániában szinte nevetségesnek számít. A gép sokat szenvedett korábban. Amikor az enyém lett, kipucoltam sűrített levegővel, porszívóval. Szétszedni nem mertem (a gép keményváza még mindig jól szolgál, noha, mondom, szenvedett eleget), szeget is nehezen ütök be... Beállítottam, és ment. Immár főszereplő piciny életemben. Merem jelezni, hogy semmi hibája nincs, dacára annak, hogy korábbi gazdija cigivel is kínozta. Egyetlen gond, hogy a képernyőre rákerült, bekerült??? valami piszokszerű dolog, van rajta öt pici pont, szemből szinte fekete, felülnézetből fehér. Amúgy nem zavar használat közben, de zavar a tény, hogy nem tudom, mi az. Úgy gondolom, hogy megnyomódhatott a kijelző. Kerülhet por a képernyő mögé?
Kissé csúnyácska a kicsike, darabosabb, mint az új laptopok, de hűséges. Merem ajánlani az U szériát átlagos felhasználónak. Igaz, nem játszom, de pl PhotoShopban sem melegszik, csendes és fürge. A Vipre Antivírus is diszkrét, szóval egy szerencsés konfiguráció.
Nem nyújtom, valójában azért jelentkeztem be, mert végigböngésztem a topikot, sokat tanultam belőle. Örülök, hogy - véletlenül - rábukkantam. üdv: ba
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Janou