- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kika1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom,mert nem tudom,hogy mi okozza a hibát.
Az a gond,hogy időről időre előjön,hogy az usb-s egeret nem ismeri fel az xp.Működik minden gond nélkül hetekig,amikor egyszercsak nem reagál az egér semmire.Ki-be -> Az eszközt nem lehet felismerni.
Akkor egy darabig használom egér nélkül,van hogy elég kikapcsolva hagyni egy órára és azután rádugva tökéletesen működik megint egy jó darabig,de egyszer csak megint kezdődik...
Fenn van az egér driver-e is.
Nincs valami ötletetek,hogy mi a bánat okozza ezt?Minden usb-s eszköz tökéletesen működik,csak az egér szarakodik.Már arra is gondoltam,hogy esetleg valami készenlét miatt elveszi az áramot tőle,de nem tudom... -
Kika1
csendes tag
Nekem 1.60-os bios verziót ír most.Megpróbáltam lefrissíteni a 3.90-el,de nem engedi.
Elkezdi csinálni,de elszáll,hogy nem kompatibilis a két bios.
A 3.90-es OS independent és a Toshiba oldalán az A300-hoz írja.
Köszi a segítséget a frissítés témában,nem gondoltam hogy csak így simán elindítom az exe-t és ennyi.Ahogy néztem az oldalon,ott valami nagyon bonyolult módon van leírva és típusonként eltérő lépésekből áll. -
Kika1
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem a A300-1G2-t és láttam a Toshiba oldalán,hogy van frissebb bios,mint ami fenn van nekem.
Lenne valaki,aki le tudná írni pontosan,lépésről lépésre a bios frissítés menetét?Nagyon megköszönném!
Xp-t raktam fel rá,azt nem fogja szétcsesztetni a frissítés ugy?? -
Kika1
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok és most már sikerült leszűkítenem a kört.
A Toshiba jön be idáig a legjobban.
A típusjelölésekkel nem vagyok tisztában,illetve zavaros nekem.
Mi a különbség az A300-as és az L300-as sorozat között?Melyik a jobb?Én egy A300-144-et néztem ki magamnak,otthoni felhasználásra.net,film stb...
Illetve néztem még az L300-144 és az L300-164-et.Idáig még mindig az A300-jön be,de nem tudom,hogy a specifikációkban leírtakon kívül mi a különbség.
Mi a véleményetek róluk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest