- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
morrison82
csendes tag
Lehet hülye kérdés...
De eza SATA-driver beletelepítése azt jelenti hogy:
-fogom az XP cd-met...
-Felmegyek a Toshiba honlapjára és leszedem a XP kompatibilis Display, hangkártya stb... drivereket...
-..ééééés egybegyúrom őket.és akkor amikor fennvan az XP akkor nem kell drivereket telepítenem..?
--------------------vagy?-----------------------------
Ja, és hogyan és mivel tudom beleintegrálni az XP-be a cuccokat/cuccot?
---Köszi---
-
morrison82
csendes tag
Namost nemteljesen ez ami nekem van, ilyet nem találtam Toshiba honlapon. Amikor regeltem, rgisztrácionál kérték szériaszámot, amit beírtam és ezt dobta ki:
Satellite L30-113
Eredeti windows-on azt érted hogy teljesen jogtiszta vásárolt, vagy elég az olyan amibe nincsen mindenféle cucc belepakolva...
Én laptopom már járt szervízben ahol leszedték Vista-t és pakoltak XP-t.
Nemtom hogy van de egyik ism. laptopjára a sima mezei XP nem ment fel mert a driverek miatt nem látta a HDD-t...
Ő felrakot egy Win Extended Edition codename Pluto-t és azzal müködik a gépeEzeket az Extended verziókat nem tanácsolod?
-
morrison82
csendes tag
Ilyen a gép nagyjából:
http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?LNG=23&service=CE&BV_UseBVCookie=yes&PRODUCT_ID=125287
Köszi segítséget!
-
morrison82
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite laptopom Vistával...
XP-t szeretnék feltenni rá és nemtudom hogy XP felrakása után hogyan tovább, mi a helyes driver, vírusírtó szervízpakkok felrakásának a sorrendja...Van egy XP EE codename
luto-m, meg van egy XP EE codename
aytona-m...
Melyikkel próbálkozzak inkább?Segítsetek légysz..!!
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest