- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
Zoli133 #11035 üzenetére
(#10899) KillHates
KillHates írta ezt. Akkor hazudott. -
KurtCobain
őstag
Igen, oda vittem. Azt hittem, hogy ott is fogják javítani, csak amikor felhívtak, hogy készen van, akkor pont a kerületben voltam, a TT-hez közel, mondtam, hogy akár most is el tudnék menni érte, akkor mondták, hogy a 12. kerületben van a gép.
Velük nem is volt semmi baj, ügyfélbarát hely, de ők csak leadó-felvevő pont.
Még az első novemberi hsz-om után írta valaki, hogy központosította a Toshiba a szervizét. -
KurtCobain
őstag
válasz
Zoli133 #11016 üzenetére
Először a TechnoTrade-hez vittem, akkor még nem tudtam hogy nem ott csinálják. Amikor visszamentem panaszkodni, akkor továbbítottak a 11. kerületi Bocskai úti Aviatronic-ba, ott adtam le, vettük át, de a papíron, amit kaptam a 12. kerületi szervíz van, mint javítási hely. A jóisten se tudja hány helyet járt meg a gép... és hány ügyeskezü szaki "javította". Kaptam lapocskát is, amin a tesztelés eredménye van, látszik milyen lelkiismeretesen végzik a munkájukat... Ha a kövi "javítás" se lesz jó, akkor a fejükön verem szét.
-
KurtCobain
őstag
válasz
KurtCobain #10875 üzenetére
A hozzászólásom óta enyhén szólva megváltozott a véleményem.
Először visszaadták a gépet, olyan szöveggel, hogy mintha belefolyt volna valami, letörölgették és jó... 1 hétig jó is volt. Utána hol előjött, hol eltűnt a folt. Visszavittem, tegnap hívtak, hogy készen van, LCD-t cseréltek.
Apám elhozta ma, és amikor bekapcsoltam, észrevettem hogy tele van pixelhibával. Egy nagyobb, feltűnőbb egybefüggő van, 3-4 pixel, 2x2db közel egymáshoz, és ezeken kívül kb 10 elszórtan. (fekete háttérnél fehér)
Gondolom ez is garis csereindok, nem? Csak nem szeretném megint 2-3 hétre visszaadni.... Kezd kicsit af@szomtele lenni velük...
Lehet a fogyasztóvédelemmel kéne fenyegetőzni, vagy samu kalapáccsal szétbontani a szervizt..... ()
-
KurtCobain
őstag
Köszi!
Ma elvittem szervizbe. A hiba: egy pontban kiment a háttérvilágítás. C660-as gép, ami ugye LEDes. Szervizes emberke is azt mondta, hogy kipukkant egy LED. Egyébként azt mondta, hogy ilyen hibával még nem találkozott.
Rákérdeztem a vinyóra, egyből kapta is ki. Jövőhét szerdára ígérték a javítást, garancián belül kap egy új kijelzőt. Eddig pozitív a véleményem róluk, és úgy gondolom viszonylag gyors ez a 1,5 hetes javítás. -
KurtCobain
őstag
Sziasztok!
Ha szervizbe viszem a gépet és a vinyót ki akarom belőle venni (kellenek a rajta lévő cuccok és nincs lehetőségem lementeni és nem akarom, hogy turkáljanak benne), akkor érdemesebb a szervizes emberkével kiszereltetni, vagy már odavihetem úgy, hogy nincs benne a hdd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest