- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
#82903040 #6317 üzenetére
nincs. Bár a hátamon futkos a szőr a nyelvi problémáktól, amit a program felvet. Az FN+F8 gomb midnig csak azt jelzi, hogy ki van kapcsolva a wifi, semmire nem mutat aktív státuszt. Ez mellett van 2 db eszköz, amivel a wifit lehet engedélyezni, és a hálózati kapcsolatok közt látni, hogy le van e tiltva, stb.
Na lehet én vagyok a hülye, de ha a saját utilityvel állítgatom (Enable-Disable - Ki-Bekapcsol, véletlenül sem Kikapcsolva-bekapcsolva, mert az enabled-disabled) akkor a windows os hálózatkezelő pont az ellenkezőjét látja (kikapcsoltnál engedélyezettnek, bekapcsoltnál letiltottnak látja, wtf?)Itthon egy thomson st780as router van, ami képes wifire, és ha korlátozott a kapcsolatok száma is, pl cska 1 gépet enged wfin, akkor is látnia kéne az itthoni hálózatot.
Már újratettem az Atheros drivert, de semmi javulás
kábellel rákötve meg simán megy a net temrészetesen laptopon is
-
Kobe
veterán
hali
kellene egy kis segítség. egyik ismerős idehozott egy Toshiba L300-2C5 gépet, hogy telepitsem fel a szükséges dolgokat. A Vista, ami ilyen recovery partícion vagy min volt rajt,a szépen fel is kúszott, mindent felismert eszközkezelő, gondoltam de fasza, már csak a programokat kell rárakni, office stb, de msot kéne net - be akarom állítani a wifit, itthon T-Home os router van ami wifis is, a problem, hogy
-a noti semmilyen körülmények között nem talál wifi hálózatot
-minden körülményke között azt írja ki, hogy a wifi ki van kapcsolva (disabled) holott már jobbkattintás a hálozat ikonon, engedélyeztem, akkor sem talált hálózatot (pedig van a lakásban), az fn+f8 kombó pedig még mindig azt mondja ki van kapcsolva
-próbáltam manuálisan kapcsolodva megadva a WPA kulcsomat, be is állítottam, amjd ez után jönne a hálózat felderítése, nem talál semmit temrészetesen
- a hálózati beállításoknál van olyan hogy "hálózat automatikus felderítése" Ez ki vna kapcsolva, és ki van kapcsolva mellette minden csak 1 van engedélyezve, valami jelszavas védelem. Próbáltam a felderítést bekapcsolni, nem engedi, mindig kikapcsoltan virítakinek van valami tippje, kérem segítsen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest