- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
timad
csendes tag
Üdv!
Ma jött meg a Toshiba C850-179-em és telepítem fel rá a drivereket.
A display driverrel kapcsolatban kérdeznélek titeket. A régi laptopomnál (A200-1IW) mobility modder-es megoldással tettem fel az éppen aktuális catalystet, mert nem igazán volt a Toshiba honlapján naprakész szoftver. De most látom, hogy ehhez a géphez tegnap tettek fel egy Intel és egy AMD-s drivert is, a kérdésem az lenne, hogy célszerűbb maradni a modder-es megoldásnál vagy ezek a most fent lévő driverek már jók, ha utóbbi akkor AMD vagy Intel driver?
Ezer köszönet előre is! -
timad
csendes tag
Üdv!
A mostani Toshiba A200-1IW-s laptopomat szeretném lecserélni, 140 ezer max. keret ráfordítással.
Maradva a márkánál, ezt találtam:Toshiba Satellite C850-179
[link]Leginkább AutoCAD, ArchiCAD ill. CorelDraw, PS programokat használnám rajta. Ahogy nézegettem játékra is alkalmas, bár csodát nem várok tőle.
Érdekelne, hogy mi a tapasztalat ezzel a laptoppal, megbízhatóság szempontjából stb.
(A mostani Toshibám már több mint 4 és fél éves de ezalatt egyszer sem kellett szervizelni, nem az újjal akarom ezt a tendenciát megszakítani)
Köszi előre is a válaszokat!
-
timad
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Két éve van egy Toshiba A200-1IW laptopom, rajta a gyárilag telepített Windows Vista és ezt szeretném leváltani Win7-re. Ehhez szeretnék egy kis információt és segítséget kérni. Milyen tapasztalatok vannak a rendszerről, van-e valami hátránya a váltásnak, mennyire bonyolult az új op.rendszer feltelepítése, a különböző driverek mennyire elérhetők pl Toshiba honlapon és melyik Win7-et érdemes feltenni? (bocsi ha túl sok a kérdés hirtelen
)
Ebben a témában sajnos eléggé laikus vagyok így érdekelne egy részletesebb "mit hogyan" telepítési instrukció..Ha érdemes a váltás és nincs hátrány belőle.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
timad
csendes tag
Üdv!
Kinéztem magamnak egy toshiba a200 1s9es notit és több helyen is láttam olyat h csomagban adják(plusz kiegekkel pl noti táska, pendrive stb) és kaphatsz hozzá ajándék EA játékot a kérdésem az lenne, hogy rendelt-e valaki ilyen helyről és neki milyen játékot adtak? (remélem nem sims 2 meg harry potter)
Egy másik kérdés h ezen a laptopon a gears of war milyen beállítások mellett futna még jól?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
timad
csendes tag
Üdv!
Egy Toshiba A200-1s9 laptop megvételét tervezem. Igazából egy asztali PC-t helyettesítene ezért fontos lenne,hogy mit bír játékoknál? Igazából nincs nagy igényem semmilyen extra fpsel nem játszanék csak stratégiákkal pl Rome Total War és amivel még szeretnék az a PES 2008 amitől kicsit tartok is h hogyan fut rajt, nem kell h minden maxon legyen de élvezhető legyen ezért gondoltam rákérdek h akinek ilyen notija van mit gondol h futnak rajta a fenti játékok, a többi tulajdonságával tisztában vagyok kb elég sokat visszaolvasva nagyon sokat megtudtam rólaelőre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest