- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Na nem irtam mert nem ment/megy a touchpad......... a Toshiba oldalán valóban a synaptics drivere van fent igaz ilyen butitott verziot még nem láttam semmit nem lehet állitani rajta. Amit a kolléga linkelt legfrissebb drivert leszedtem a gyártó oldaláról és nekem meg is állt a touchpad nem tudtam működésre birni. Mikor telepitettem azt irta hogy nem biztos hogy fog vele működni hát nem is működött.Mikor vettem a gépet (gyári win7-tel telepitve amit frissitettem win10 re)egy nem synaptics driver volt rajta mindenfajta beállitási lehetőséggel de ott nem volt a görgetési irány megváltoztatása. Mikor lecseréltem a synaptics driverjére (a butitottra a Toshiba oldaláról szintén nem ment a touchpad) Most ott tartok hogy minden touchpad drivert letöröltem a gyári a win felrakta a saját maga driverét én lecseréltem a Toshiba oldalán lévő butitott synaptics driverre most megy de semmi görgetés semmi beállitás..........na ez nem az igazi igy
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Most a kérdés hülyén hangozhat de nem birok vele.Adott egy Toshiba R700 nem synaptics touchpad driverrel. Gondolom a Toshiba saját fejlesztése mert igazából nem olyan rossz rengeteg a beállitási lehetőség de arra nem tudok rájönni hol tudom megcserélni a görgetés irányát . Már végignéztem 100x de nem jövök rá.......... Esetleg valaki? Mert igy megöl az ideg.
-
akoska23
aktív tag
válasz
szabonagyur #13365 üzenetére
-
akoska23
aktív tag
válasz
szabonagyur #13363 üzenetére
Azzal próbáltam először................ Azon kívül hogy Satellite semmi mást a konkrétabb típusról
(természetesen nem trial verzió)
De akkor egy másik kérdés is: az előző tulaj okosan letörölte a gyári win8-at helyette rakott egy win7 et van rá mód hogy a win8-at visszarakjam esetleg valahonnan megszerezni a serialt? Úgy látom formázta az egész HDD-t az okos -
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Egy Toshiba notiról hogyan tudom megállapítani a típusát? Azt tudom hogy Satellite de sajna a alján nincs semmi és a Bios-ban sem találtam semmit. A paraméterei alapján sem jártam sok sikerrel mindig hibádzik valami.............
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Lenne valaki aki nagyon vágja honnan lehet beszerezni ritka Toshiba alkatrészeket?
Egy Toshiba Satellite nb10t-a-10f notebookról lenne szó aminek felvált a billentyűzete. Szervízbe azt mondták csere de ők nem találnak hozzá.
Ami rá van írva:H000062810 WK1401
A google-t végigböngésztem de találat sincs.
Hátha valaki otthon van a különleges igénye területén -
akoska23
aktív tag
válasz
konyi79 #12393 üzenetére
Szerintem rajta van az Fn gombok drivere mert pár gomb működik igy :
FN+F1 Zárolja
FN+F2 Nem csinál semmit (egy égő piktrogamja van rajta hittem sokáig hogy a bill világítás lesz az de nem tudom)
FN+F3,F4 nem csinál semmit
FN+F5 működik
FN+ F6,F7 működik
FN+ F8 semmi
FN+ F9 semm
FN+ F10 értelmére nem jöttem még rá
F11,F12 működik.Most win7 van rajta azt hiszem már minden drivert próbáltam a gyártó honlapjáról nem tudod név szerint melyik az esetleg átsiklottam felette?
A proci pár hónapja pasztázva a hűtés portalan. Amit produkál 1 másodpercre felpörög de csak hideg levegőt fúj és ezt kb 10 másodpercenként csinálja.
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok. A200 1n7 notit használok és pár dolgot furcsának tartok:
Az egyik hogy nem engedi a bill kombinációval kikapcsolni a touch padot.(Mondjuk nem tudom hogy kellene megnézni hogy egyáltalán működik-e az f9 billentyű)A másik hogy a venti elég sokat megy magas fordulaton pedig hideg levegőt fúj oldalt szerintem nem lenne rá oka.......
Valaki hasonlóval találkozott már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest