- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
Evil Snowman #12921 üzenetére
Ha esetleg nem mondták volna, akkor most én szólok: ott sincs ám kolbászból a kerítés.
Nekem is dolgozik angliában pár ismerősöm (mint ahogy sokaknak).
Az egyik épp a héten volt itthon, ilyenkor mindig felteszem neki a nagy kérdést:
"Na és mennyit sikerült már félretenni?"
Válasz: "Semmit"Pedig 1200 fontot keres havonta, csak annyi a bibi, hogy ebből a lakhatásra rögvest el is megy 6-700 font.
A bérlet egy 100-as, a kaja drága, meg úgy minden más is.Kérdem én, akkor mi értelme ott lenni? Ilyen szinvonalon itthon is lehet élni.
Sajnálom, hogy mindenki külföldön látja a boldogulást!
A szívem szakad meg minden emberért akitől azt hallom, hogy külföldre akar menni... -
vilag
tag
válasz
Evil Snowman #12914 üzenetére
Másfél misis laptop??? Azért már egy egész jó autót lehet venni
Egyébként igényem nekem is volna ilyen gépekre, de a lehetőségeim ennél sajnos korlátozottabbak, csakúgy mint sokunknak.
-
vilag
tag
válasz
skiny83 #12912 üzenetére
Rendben, a nagyját elfogadom az érvelésednek, de azért abban egyezzünk meg, hogy 100.000,- Ft sem aprópénz. Mondjuk náluk az egyikük egy havi nettó fizetése.
Szóval ne csináljunk úgy mintha csak arról beszélnénk, hogy 1000 vagy 1800 Ft-ért veszek valamit.Alapesetben egyébként ő maga is képes egy Windows telepítést megcsinálni, szóval nem teljesen technikai analfabéta.
Elnézést, hogy nem találtam a Dropbox linket, pedig googlival kerestem a típusra, nem hozott prohardveres találatokat.
Egyébként ha valóban adták volna az általad is említett biosfrissítést, akkor vélhetően nem lett volna probléma.
-
vilag
tag
válasz
Evil Snowman #12908 üzenetére
Mondjuk nem gamerek, szóval minek kellene nekik 180-ért gép?
Neteznek, néha megnéznek egy filmet, ha kell feltesz valami programot, ehhez nem kell 180-ért gép.De azért azt vegyük figyelembe, hogy 100 guriga sem kevés pénz és ezért annyit elvárna az ember, hogy ne szívassák meg így.
Mi van ha olyan ember veszi meg aki annyit sem ért a gépekhez mint ő vagy esetleg én??? Az már nem is érdemli meg, hogy használhassa vagy mi????Nekem ezzel van a problémám.
-
vilag
tag
válasz
Evil Snowman #12901 üzenetére
A tisztánlátás érdekében:
A gépen nem én vettem, hanem az unokatesóm férje, csak mivel nem boldogult vele szólt nekem.
Egyébként ahogyan egy későbbi hozzászólásban is van, nem volt hozzá oprendszer.
-
vilag
tag
válasz
#65388800 #12898 üzenetére
Nem próbáltam.
Minek tennék XP-t (bármennyire is szerettem) mikor megszüntették a támogatást
Azóta mint írtam sikerült feltolni rá a Win7-et.
Az mondjuk elég borzasztó, hogy vesz az ember egy gépet 100 rugóért és így kell vele szarakodni.Ezért vagyok én ASUS párti, abban még nem csalódtam.
-
vilag
tag
Komolyan mondom lefosom a bokámat.
A korábbi leírásom addig stimmel.
A következő lépés ahhoz, hogy Windows 7-et tudj telepíteni a gépre (és most tessék kapaszkodni) az utilityben disable-re kell állítani az USB 3 csatlakozót!!!!
Na ez aztán a nemsemmi....
Láss csodát a telepítő már megy is szépen tovább.
Aztán, hogy lesz e még valami.... ki tudja.
-
vilag
tag
OK
Most már tényleg kezdek bepipulni erre a szarra.
3 óra küzdés után sikerült odáig eljutni, hogy elindul a Win7 telepítő.
Gondoltam ma feltolom rá.
El is indul, majd a telepítés elején ez az üzenet fogad:"Egy CD/DVD-meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezen, CD-n vagy DVD-n, illetve USB flash meghajtón található, helyezze be a lemezt vagy csatlakoztassa az eszközt most.
Megjegyzés: Ha a Windows telepítési adathordozó a CD/DVD- meghajtóban van, ennek a lépésnek az idejére eltávolíthatja."
Köszönöm szépen!
A fosiba honlapján természetesen nincs ilyen illesztőszoftver (legalább is én nem találtam).
Árulja már el az akinek erre a fostalicskára sikerült Win7-et felraknia, hogy hogyan csinálta????????????
-
vilag
tag
válasz
#65388800 #12890 üzenetére
Windows 7 telepítése Toshiba Satellite C50-A-1JV típusú készülékre:
BIOS frissítése 1.3-ra
Menete: letöltöd a FOSiba honlapjáról (link)
Kicsomagolod
Kiírod!!! (igen a 21. században ki kell írni lemezre)
Elindítod a gépet (F12)
Kiválasztod a cd/dvd meghajtót
Ekkor magától felrakja az új BIOS-t (de csak akkor ha a hálózati csati be van dugva)
Újraindul
F2 menü
Advanced/System configuration/Boot Mode átállítása "CSM Boot"-ra
Mentés
Újraindítás
F12 menüA kiválasztott meghajtóról telepítheted a Win7-et.
BoldogságRemélem másnak is segített, csak 3 órámba került míg eljutottam oda, hogy elkezdhetem a Win telepítést.
TOSHIBA, én így szeretlek! -
vilag
tag
Üdv!
Rokonom vett egy Toshiba C50-A-1JV típusú gépet.
Azonban nem tudok rá wint rakni.
Állítólag azért, mert a biosnak 1.3-asnak kell lennie.
Ezzel nem lenne gond, felraknám, de ahhoz win kell!?!?Nekem ez kicsit meredek.
Állítólag lehet valahogy BIOS-t frissíteni.
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan?
Egyébként van valami hátránya annak, hogy csak 64 bites oprendszert lehet rá tenni?
Előre is kösz a segítséget.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Opel topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop Eladó! (Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest