- Magisk
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz
Cyberslider #4600 üzenetére
Örülök...
-
Gézengúz
addikt
válasz
Cyberslider #4587 üzenetére
hogy csináltam? annyit olvastam mint güzü.....és mennyivel gyorsabb így a telepítés......bazzzzzzzzzzzzz és véletlenül valahonnan jó drivert szedtem le a sok 10 közül......áhhhhhhhmár csak egy rendszertelepi kell és kész.. .driverekt tegnap megoldottam......áhhhhhhhhhhhrajta felejtettem a c.....-nnnnnnn szedhetem őket újra....
f@sz@
tudtam, hogy valamivel beszopok...
-
Gézengúz
addikt
válasz
Cyberslider #4585 üzenetére
mail ment................ 39 percnél járok................
amit linkeltél szerintem régi.......
nekem újabb és mondom alulról másodikat "m" jelűt integrálni.....
na eddig nem állt meg adtam neki serialt.....
-
Gézengúz
addikt
válasz
Cyberslider #4582 üzenetére
Nekem floppym sincs és a gép meg karácsonyra lesz.. frankó..........az ideg szétvet........ bár ittt talán....... de most kísérletezgetni........[link]
-
Gézengúz
addikt
válasz
Cyberslider #4575 üzenetére
100%-osan ugyanezen a problémák........most jelleggel............mi a büdös kurv@ lósz@rt csináltak ezek? Elegem van, már a kurv@ kib@szott vistával.....itt szopok vele órák hosszat és kiderül nem én vagyok a lúzer.........Sorry de nagyon felidegeltem magam......Nem kell vista akkor se, nem az enyém a gép direkt xp-t kértek rá.......
Emberek mi van itt? Teljes vista elnyomás? Nem és nem akkor sem váltunk.........
Olyan lassú a gép mint a szemét......Hogy a picsáb@ lehet 2 sata eszköz pio módban? És hogy nem javulnak meg még eltávolításuk és engedélyezésük után sem?
Kis naivan direkt leszedem a hozzá való storage drivert direkt xp ugyebár.......és nem és nem és nem....nem elég, hogy minden sz@r kis drivert egyenként kellett lekapkodni 200Mb!!!! fölött volt...... Most látom csak milyen főnyeremény volt exem nyári Pa 1538-a gyors és problémamentes....Ez meg..........Okádék........
Valaki okosban?
Jóccakát......
Nekizúzzunk ezzel?
golyózd már ki.... közte van??? én már nem látok a zidegtől......
[link] -
Kbali
nagyúr
válasz
Cyberslider #3793 üzenetére
Én is keresgettem, csak azt nem láttam még át, hogy valami mitől archív.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Cyberslider #3791 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz
Cyberslider #3759 üzenetére
Ha minden igaz, a notebook alján van egy matrica, amin van modell No.
Ez és az op. rendszer alapján kellene keresned a Toshiba oldalán a megfelelő drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Használt & Felújított Laptopok 2 Év Garancia 0% THM 30 Nap Elállás Beszámítás & Felvásárl
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest