- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Első körben a Feladatkezelőből próbáld kideríteni, melyik folyamat okozza a 100%-os terhelést. A feladatkezelő helyett esetleg ajánlhatom a Process Explorert (a MS megvette a Sysinternalstól, ha már ő maga nem tud normális monitorozó programot összepakolni
) : [link]
Továbbá a Toshiba Power Saver-ben nézd meg, hogy a különböző profilokban a processzor sebesség hogyan van beállítva.
[Szerkesztve] -
bulu23
csendes tag
Sziasztok,
Egyszer már írtam a fórumba a problémámmal, de nem kaptam érdemleges választ, teszek még egy próbát, hátha valaki tud segíteni.
Egy TOSHIBA Satellite A100-232-vel van gondom. 1.6 Intel Celeron M, 512 DDR2.
3 hónapja vettem és minden tökéletesen működött eddig. Nem egy erőgép, de azért sok minden lazán futott rajta.
Leírok 3 példát, ami jól szemlélteti, hogy valami nem teljesen kóser.
1. Nemrég még tudtam online játszani LFS-t és közben skype-on kommunikálni, kb. 20-30 FPS-el futott a játék. Azóta semmilyen beállításon nem változtattam, de mégis kb 3 fps-re csökkent a játék sebessége, azaz totál játszhatatlan. Ha semmi más nem fut a gépen csak az LFS, az is full zéró grafikával, akkor is max 12 fps-em van jelenleg.
2. NFSU2 közepes grafikán eddig simán futott, de jelenleg a menü is annyira szaggat, hogy az options menüpontot alig találom meg benne.
3. Miközben ezt a commentet írom 85-100% a CPU használat, pedig csak skype-on beszélek + fut az opera.
Újraraktam a rendszert, kipróbáltam egy Win XP Pro SP2-t meg az eredeti Win XP Home SP2-t, de semmi változás. Avast vírus írtót és Kerio tűzfalat használok, úgyhogy kizártnak tartom, hogy vírus okozná a problémát.
Van valami ötletetek? Esetleg melegszik a proci? Biosban sajnos nincs hőmérsékleti adat.
Van értelme szervízbe vinni? Saturnban vettem, úgyhogy garanciális szervízre gondolom nem vihetem közvetlenül, hanem csak a Saturnon keresztül, de ettől ódzkodom.
Köszönöttel,
Varga Balázs -
rszombati
csendes tag
Hát ez szerintem nem hardver hiba. Előszöris nézd meg, hogy hány mb memóriát eszik a gép alapból. Ennek, ha minden toshiba alkalmazás fenn van, kb 280-350 mb-ig kell lennie! Ha több az már baj... Szerintem összeszedtél egy vírust, vagy egy spywaret... Próbálj meg több antivirust és antispyware programot: pl. nod32 és spy bot, vagy kaspersky.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest