- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
A Power Saver nekem is egyszer hibásan települt. Ez akkor van, ha a Hotkey driver nincs felrakva előtte, ugyanis az Fn+F2 kombinációval lehet választani a profilokat, és mivel nem volt telepítve a Hotkey program, ezért a Power Saver se ment fel. Ha esetleg ez nálad is hiányozna, telepítsd fel, és tegyél még egy próbát.
-
ABE
őstag
Az NHC egyébként szépen beállítható, csak a felületén az advanced megjelenítést érdemes választani, és minden kis eldugott menüt végig kell járni. Amúgy ha egy kicsit foglalkozol vele, úgy 15-20 perc alatt tökéletesen ki lehet ismerni és beállítani. Nálam szépen szabályozta a sebességet is, be tudtam állítani az ikonokat, pl. az akksi töltöttségét is ki lehet vele tenni a tálcára. A proci sebességét és hőmérsékletét érdemes kiíratni vele, és figyelni a változást. A beállításoknál fixre vagy dinamikusan változóra is lehet tenni a sebességet. Ha a Power Saver nem ment, mindenképpen ajánlom, hogy molyolj egy kicsit az NHC-vel, mert megéri, általában ezt szokták ajánlani, ha nincs gyári program. Működik az szépen, csak ki kell ismerni...
-
ABE
őstag
Ha XP-t használsz, esetleg megpróbálhatod még a Power Saver nevű Toshiba programot, nekem L30-nál ez szabályozza a sebességet. Nem garantálom, hogy L40-et is támogatja, de egy próbát megér, hátha hajlandó együttműködni. Ez könnyebben kezelhető szerintem, mint az NHC, a www.toshiba.hu-ról az L30 XP-s cuccai közül le tudod vadászni. Kérlek szólj, hogy sikerült-e működésre bírni L40 alatt, mert kíváncsi vagyok rá.
Amúgy pedig pár hete már a Toshiba honlapján is elérhetőek az XP-s driverek L40 alá, ha esetleg gondod lenne a levadászott driverekkel. Sok sikert!
-
ABE
őstag
Hali!
Alapvetően a notik eléggé tudnak melegedni, hiszen nagyon kicsi helyen sok melegedő alkatrész (memória, HDD, processzor, VGA) van elhelyezve. Asszem a tiedben Dual Core proci van, amit tudja rendesen termelni a hőt. Azt kicsit kétkedve fogadom, hogy a memóriabővítés miatt tovább melegedne a gép, mert alapvetően a processzor a fő hőforrás. Új ventit nem lehet belerakni, mert a notikba úgy fejlesztik ki a hűtést, hogy valahol kompromisszum legyen a teljesítmény és a hangerő között. Ha netalán házilag barkácsolva sikerülne is ezt kicserélni, valahol valószínűleg hibázna a dolog. Az egyetlen megoldás, hogy amikor nincs szükséged a max. teljesítményre, akkor leveszed a proci sebességét. Nem tudom pontosan, milyen progikat adtak a géphez, és nem írtad, milyen oprendszert használsz, de ha nincs ilyen sebességszabályozó programod, akkor ajánlom a "Notebook Hardware Control" nevű programot, amivel meg tudnád kicsit zabolázni a sebességét és a melegedést is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest